Acunova.dk

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Acunova.dk er specialister i at helbrede sygdomme og lindre smerter gennem akupunktur. Det kan være skader som tennisalbue eller forskellige former for smerter som menstruationssmerter. Acunova.dk har over 25 års erfaring med at udøve akupunktur og har dermed nogle velafprøvede behandlingsforløb med specialudviklede metoder. 

Acunova.dks akupunkturform er udviklet ved hele tiden at afprøve forskellige punkter på både egen og andres kroppe. De punkter, der giver en smertelindring eller forbedring af en sygdom bliver brugt i den viderebehandling. Det gør, at acunova.dk kan tilbyde forløb, der er specieltudviklet og rettet mod bestemte skader eller lidelser, som nervebetændelse. Acunovaakupunkturformen er i dag udbredt til hele verden. Hver måned bliver en million mennesker verden over behandlet efter principperne i acunovaakupunktur. 

Acunova.dk er et familiefirma, hvor familie og ansatte arbejder side om side med at hjælpe patienterne. Alle har de en høj faglighed indenfor akupunktur og har altid patienterne og deres velbefindende i fokus. Det vigtigste for dem er at kunne hjælpe og støtte deres patienter med en seriøs behandling i trygge omgivelser.

Hurtig helbredelse med acunova

Deres behandling af tennisalbuer er et eksempel på et af acunova.dks specialudviklede behandlingsforløb. Her bruger acunova.dk en blanding af klassisk kinesisk akupunktur og acunovaakupunkturen, som de selv har udviklet. Det gør, at behandlingforløbet for mange bliver væsentligt forkortet – helt ned til et par dage eller et par uger, alt efter i svær grad, man er ramt. Der er ikke særlig meget hjælp at hente i traditionel medicin, hvis man har tennisalbue, og derfor tager det som regel et par måneder, før en tennisalbue er væk, hvis man ikke bruger akupunktur.

Acunova.dk har også udviklet en akunpunkturbehandling til lindring af menstruationssmerter. Mange kvinder oplever stærke smerter eller andre gener i forbindelse med menstruation, men der er sjældent særlig meget at gøre ved det udover at tage en panodil. Acunova.dk har dog gode erfaringer med at give en længerevarende  smertelindring, så man ikke står med tilbagevendende smerter hver måned. 

Det samme er tilfældet med nervebetændelse. Nervebetændelse kan skyldes mange forskellige ting, fælles for dem er, at der ofte ikke er særlig meget at gøre for at behandle betændelsen. Hos acunova.dk kan de med et behandlingsforløb på en til to uger, behandle nervebetændelse, så man ikke er generet af det mere. 

Acunovaakupunktur kan helbrede eller lindre mange andre former for sygdomme eller smerter end de nævnte. Kig på deres hjemmeside acunova.dk for at se, hvad de kan tilbyde dig. 

Nemt at komme til en acunova klinik

Acunova.dk har klinikker på Østerbro i København og i Aulum ved Herning i midten af Jylland. Der er dermed god mulighed for at besøge en af acunova.dks klinikker lige meget, hvor du bor henne i landet. De modtager hver dag patienter fra hele Danmark og også fra udlandet. Acunova.dk kan hjælpe med at finde overnatning i nærheden af klinikkerne, hvis man skal igennem et flere dages behandlingsforløb eller af andre grunde gerne vil overnatte i nærheden af klinikken.  

Acunova.dk tilbyder også kurser i akupunktur, hvor man selv lærer den specielle acunovametode, som de har udviklet. Det er også muligt at bestille et foredrag om avunovaakupunktur.