Dansklån.dk

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Dansklån.dk tilbyder dig muligheden for at optage forbrugslån på nettet. Fordelen ved et forbrugslån er, at det ikke er øremærket til en bestemt investering – du kan bruge pengene, som du ønsker, og du skal ikke redegøre for den ønskede investering. Hos Dansklån.dk skal du ikke stille sikkerhed for dit lån. Alt dette sikrer et lån med hurtig udbetaling, og du har hermed pengene hurtigt ved hånden. Den hurtige udbetaling af pengene muliggør de investeringer, der kun er aktuelle her og nu. Måske ønsker du at realisere et studieophold i udlandet eller at tage afsted på en længere rejse eller et højskoleophold. Tag et forbrugslån hos Dansklån.dk og få mulighed for netop dette.

Fleksible afdragsordninger

Hos Dansklån.dk er der lagt vægt på låneaftaler, der er fleksible, og som passer den enkelte låntager godt. Filosofien er, at lån af penge skal ske under fair og enkelte omstændigheder. Hos Dansklån.dk er det derfor dig, der bestemmer, hvordan din afdragsordning skal se ud. Du vælger den længde på afdragsperioden, der passer dig godt – dette kan være alt fra 12 til 72 måneder, og i forbindelse med lån over 75.000 kr. kan lånets løbetid strække sig helt op til 144 måneder. Den online låneberegner hjælper dig med at få et overblik over din månedlige ydelse til lånet. Fastsæt længden på afdraget og se den tilsvarede pris pr. måned. 

Lav, konkurrencedygtig rente

Den hurtige udbetaling og det fleksible afdrag er ikke de eneste fordele, der er ved at optage et lån hos Dansklån.dk. Denne låneudbyder kan tilbyde dig en lav, konkurrencedygtig rente på dit lån. Ved lån fra 10.000 kr. til 29.000 kr. er pålydende rentesats på 6,99%-19,99%. Dette er svarende til en debitorrente på 7,22%-21,93%. Ved lån på 30.000 kr. op til 300.000 kr. er rentesatsen 9,99%. Dette svarer til en debitorrente på 10,46%. Husk at renten er variabel i lånets løbetid. I forbindelse med Samlelån og Visa ONEcard er renten ligeledes fordelagtig for dig.

Tryghed ved lån

Hos Dansklån.dk kan du trygt låne penge med en låne- og kreditsikring. Denne dækker nemlig renter og afdrag på dit lån, hvis du eksempelvis skulle gå hen og blive fyret fra dit job eller miste arbejdsevnen. Låne- og kreditsikringen udgør hermed en stor tryghed både for dig og din familie. Hos Dansklån.dk møder du nemme og gennemskuelig forsikringsbetingelser – på samme måde som i forbindelse med vores generelle lånebetingelser.

Andre produkter

Et forbrugslån er ikke det eneste låneprodukt, som Dansklån.dk kan tilbyde dig som låntager. Du har ligeledes mulighed for at optage et Samlelån. Samlelånet samler alle dine lån i ét, og hermed får du overblikket over din økonomi samt et større månedligt rådighedsbeløb. Dette skyldes, at du ikke skal betale gebyrer hos mange forskellige låneudbydere. Dansklån.dk sørger for at indfri dine nuværende lån og samle dem i ét. Udover Samlelånet har du muligheden for at låne kredit mellem 5.000 kr. og 40.000 kr. med et Visa ONEcard. Du kan bruge kortet over alt i Danmark og de fleste steder rundt omkring i verden. Tilbagebetalingen foregår via den ordning, der passer dig bedst. Ved køb over 3.000 kr. kan en selvstændig betalingsplan oprettes.