dengodekur.dk

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Irriteret tyk tarm eller oppustet mave

På dengodekur.dk finder du information, opskrifter og rådgivning, der vil gøre din hverdag med en irriteret tyktarm meget bedre. På siden kan du finde information om principperne bag LOW FODMAP Diet, en diæt, udviklet af australske forskere på Monash University.

 

Vil du gerne vide mere, så tag et kig forbi hjemmesiden dengodekur.dk og find ud af, hvordan du bliver fri for gener som:

 

–          oppustet mave

–          irriteret tyktarm

 

Vejen til en sund mave

Oprindeligt blev Low FODMAP Diet udviklet til personer med glutenallergi. Men det har vist sig, at diæten også har en rigtig god effekt mod lidelsen irriteret tyktarm. I mange år man ikke kunnet finde en løsning på lidelsen, og man har givet skylden til fed mad, alkohol, gluten og koffein. Forskerne har nu fundet ud af, at nogle fødevarer indeholder såkaldte FODMAPS. Det er en særlig type kulhydrater og sukkerarter, som tarmen har svært ved at optage.

 

E-bogen på dengodekur.dk giver dig 63 sider med godt indhold. Du får en introduktion til LOW FODMAP Diet, gode illustrationer, fødevarelister, guide til at ændre din kost og meget andet. Du kan læse mere på dengodekur.dk.

 

Varigt vægttab og fuld af energi med 5 2 kuren

Du taber dig med 5 2 kuren. Men det er ikke den eneste fordel, du vil opleve ved at lægge din kost om. Undersøgelser viser, at dyr der skiftevis spiser og faster lever længere end dyr, der spiser dagligt. Kroppen har simpelthen glæde af fastekurens ”madpause”. Mange oplever, at de får meget mere energi på fastedagene i fastekuren. Det skyldes, at kroppen ikke skal bruge energi på at fordøje maden. Samtidig så vil kroppen også begynde at vænne sig til de mindre portioner. Og du vil helt per automatik begynde at spise mindre portioner, end du gjorde tidligere. Du kan læse meget mere om, hvordan du ændrer dine kostvaner, og hvordan du lever efter principperne i fastekuren 5 2.

 

5 2 kuren
fastekuren
low fodmap diet
fodmap diæt
fodmap