Distinto.dk

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Distinto.dk importerer den bedste vin fra hele verdenen 

Distinto.dk importerer aromatiske kvalitets vine fra hele verdenen – men en særlig kærlighed for italienske vine afspejles i deres sortiment. Mangler du smagsfulde vine til middagsselskab, hverdage eller receptionsgave, så finder du et overvældende udvalg af aromatiske vine uanset. Uanset din smagspræference eller dit foretrukne vindistrikt, finder du med stor sandsynlighed vine der falder i din interesse.

Holder du meget af smagsfulde aromatiske vine produceret af høj kvalitet, så er Distinto.dk absolut en webshop, der for dig er værd at kigger forbi. Her finder du kvalitets vine, likør, grappa og cognac. Ligegyldigt din præference indenfor vine, så finder du et stort udvalg af rose-, mousserende-, rød-, dessert, hvid- og hedvin. Alle produkterne i Distinto.dks sortiment er specielt håndplukkede produkter der udgør et stærkt udvalgt af smagsvarianter og aromaer inden for de bedste vine.

I 2002 blev Distinto.dk etableret med ønske om at importere nogle af de bedste kvalitets vine fra hele verdenen. Distinto Gruppen er foruden at være importvirksomhed af vine igennem Distinto.dk også en konsulentvirksomhed, der rådgiver danske og italienske vinfirmaer med deres import af kvalitets vine. Derudover importerer gruppen italienske delikatesser under navnet Distinto Food, der serveres på den italienske vinbar ll Senso i Gothersgade i København, som ligger i hyggelige italiskinspireret lokaler.

Distinto.dk importere og leverer vine til private, restaurationer og virksomheder, der lægger vægt på høj kvalitet og karismatiske vine. Vinen er for dem er ikke går på kompromis med kvaliteten og elsker et godt glas vin. Hos Distinto.dk har du en pålidelig og troværdig vinimportør, der kan guide dig til det rigtige vinkøb uanset din smagspræference.

Italienske vine når det er bedst

Når man snakker kvalitet ligger Piemonte og Toscana helt i toppen, når det gælder italienske vine. Disse regioner repræsenterer både Barolo, Barbaresco, Brunello og Chianti og ligger alle inden for verdenseliten. Foruden disse regioner tæller et hav af vindistrikter, der hver især giver vinen et særlig særpræg afhængig af sorten af druen og klimaet. Alle disse vindistrikter gør netop Italien til et mekka for vin elsker. Italien byder på 20 regioner, hvor der er stor forskel på vinene fra nord mod syd. Typiske er vinen fra det nordlige Italien elegante, hvorimod de sydlige vine fra Italien har mere sødme og fylde.

Diversiteten i vinen kommer fra de mange lokale druesorter, som repræsenterer hver region eller vindistrikt. Italien har flere end 2.000 druesorter, der bidrage til en lave yderst lækker og aromatiske vin, som er kendt hele verdenen over.    

Vinens navn afhænger af sorten af druer, fremstillingsmetoden og vindistriktet, en særlig nævneværdig fremstillingsmetode er Ripasso vinen, hvor vinen har ligget på skaller og i nogle tilfælde kvas fra Amarone produktionen. Via denne fremstillinsmetode bliver vinen tilført noget af Amarones fylde og smagsnuancer´, uden at opnå samme kraftig og intenshed som dem smagsfulde og alkoholtunge Amarone. Er du interesseret i at læse mere om Ripasso og se vinudvalgte så tag et kig her:

Ripassoen har et typisk alkoholindhold på 13 -14%,der ligger lidt lavere end Amaronen, alkoholprocenten er med at bestemme vinens kraft og intensitet, der variere en lidt inden for Ripasso vine. Ønsker du at vide mere om kvalitets vine fra vindistrikter hele verdenen over, så kig forbi Distinto.dks hjemmeside.