Få styr på skat, moms og regnskab med en autoriseret revisor

23 april 2019 Astrid Pedersen
Få styr på skat, moms og regnskab med en autoriseret revisor

Inden for erhvervslivet fylder økonomi en hel del – og til at holde styr på denne del, benytter mange virksomheder sig af bogholdere og revisorer. Men hvad er egentlig forskellen på bogholdere og revisorer?

Forskellen på bogholder og revisor

Bogholdere og revisorer er to folkefærd, som er tæt beslægtede. Selv om deres opgaver i bund og grund er forskellige, har de dog visse overlap, og man ser ofte, at revisionshuse også benytter bogholdere til de daglige opgaver. En bogholder vil som oftest tage sig af den løbende bogføring af bilag i en virksomhed (fakturaer, regninger, kvitteringer osv.) samt rutine opgaver så som lønkørsler og balancering af regnskabet forud for revision.

Bogholderen er typisk kontoruddannet med speciale i økonomi og administration, og kan karakteriseres som en avanceret regnskabsmedarbejder.

Hvad laver revisoren så?

Hvor bogholderen er den, som tager sig af de praktiske og dagligdags ting i forhold til virksomhedens økonomiske aktiviteter, vil en revisor typisk have en rådgivende funktion. En revisor forestår udarbejdelse af virksomhedens årsrapport på baggrund af det årlige regnskab, som er afstemt af bogholderen. Samtidig har revisoren overblik over virksomhedens potentiale, og er således i stand til at yde rådgivning vedrørende omlægninger eller oprettelse af selskaber.

Det er altid en fordel at have en dygtig revisor tilknyttet virksomheden, uanset dennes størrelse og type. Med et revisor påtegnet årsregnskab er du sikker på at undgå grimme overraskelser fra Skat. Samtidig kan du sove roligt om natten i tryg forvisning om, at alting går efter bogen, og at din virksomheds økonomi er i sikre hænder.

Er det dyrt at få hjælp til sit regnskab?

Det behøver ikke at koste spidsen af en jetjager at få professionel hjælp til virksomhedens regnskab og revision af samme. Hos Din Lokale Revisor kan du finde revisorer og bogholdere, som står parat til at hjælpe netop din virksomhed. Læs mere på lokalerevisorer.dk

Læs også artikler på nogle af vores svenske sider:

https://bil-bloggar.se/

https://bil-blogg.se/

https://bilnews.se/

https://bilarochcamping.se/

https://bilnewz.se/

https://bilpower.se/

https://bilutflykter.se/

https://dinnyabil.se/

https://dintrafik.se/

https://motorochteknik.se/

https://nyttombilar.se/

https://vimedbil.se/

Flere Nyheder