Fem fordele ved videoovervågning

05 november 2018 Lykke Holzmann Søby
Fem fordele ved videoovervågning

Hvis du tror at videoovervågning kun kan bruges i stormagasiner eller til overvågning af pengeautomater eller mørke parkeringspladser, så går du glip af de mange fordele, det kan have at investere i videoovervågning. Alle kan have brug for videoovervågning – både private og virksomheder. Hos Bluesecure har de det allernyeste indenfor videoovervågning, der kan tilpasses dine behov.

Her er fem fordele ved videoovervågning:

1. Beskyttelse af ejendele.

Synlige overvågningskameraer er et effektivt og bevist kriminalitetsforebyggende værktøj. De kan afskrække kriminelle fra at træde ind på din ejendom, vandalisere din bygning og dine ejendele eller stjæle udendørs udstyr og andre værdifulde ting.

2. Beskyttelse af medarbejdere.

Hvis du ejer en virksomhed, kan overvågningskameraer forbedre medarbejdernes sikkerhed. De kan installeres i parkeringshuse eller på parkeringspladser. De kan placeres strategisk til overvågning af bagdøre eller sidedøre eller andre dårligt oplyste områder. Virksomhedsledere og deres ansatte vil helt sikkert sætte pris på den øgede sikkerhed.

3. Rabatter på ejendoms- og ansvarsforsikring.

Mange forsikringsselskaber tilbyder rabat på forsikringspolicen på ejendomme eller virksomheder, der har videoovervågningskameraer installeret. Denne rabat kan også hjælpe med at opveje omkostningerne ved at installere et nyt system.

4. Øget medarbejderproduktivitet og tyveriforebyggelse.

Mens du ikke ønsker at kontrollere dine medarbejdere til punkt og prikke, kan det have sine fordele at installerer overvågningskameraer rundt omkring i bygningen, f.eks. ved dokker, eller hos bilforhandlere er det en god måde at øge produktiviteten på. Medarbejdere der ved, at de er på kamera, er meget mere tilbøjelige til at udføre de opgaver, de har fået tildelt i stedet for at forsømme arbejdsopgaver. De er også mindre tilbøjelige til at stjæle virksomhedens ejendele, når kameraerne overvåger udgangsvejene.

5. Fjern videoovervågning.

Fjernvideoovervågning kan holde et vågent øje med din ejendom og ejendele, når du og medarbejderne er gået hjem eller supplerer dine medarbejdere og vagter med 24 × 7 service. Det kan være med til at give forretnings- og ejendomsindehavere større fred i sindet.

Hvis du overvejer at få videoovervågning, bør du kontakte Bluesecure. Deres videoovervågning kan erstatte alarmer og tilpasses ethvert behov.

Flere Nyheder