fyrværkeri

Følg altid de råd, der følger med en vejledning til brug af fyrværkeri

Følg altid de råd, der følger med en vejledning til brug af fyrværkeri

editorial

Om du så står til at købe en lille bunke knaldperler, eller du har autorisation til at stå for et helt fyrværkerishow, så skal man altid følge de vejledninger, som der kommer med det fyrværkeri, man skal affyre.

Der er absolut ingen undtagelser her, for hvis man gør det lidt for ustabilt eller ikke følger reglerne til punkt og prikke, så kan det få så store konsekvenser for end, at man kan få permanente skader på kroppen, blive invalid eller ligefrem dø!

Så skal man faktisk lige tage sig nogle ekstra forholdsregler for at være på den sikre side, specielt hvis man skal være et godt eksempel for unge mennesker, der måske senere i livet skal fyre krudt af. Det er vigtigt, at de får et godt udgangspunkt og et godt eksempel at se op til.

Selvfølgelig er det klart, at man ikke skal blive så overforsigtig, at man gør det så besværlig for en selv at fyre fyrværkeri af, at det bliver mere arbejde end fornøjelse, men alligevel er det på sin plads at være lidt ekstra forsigtig.

Så kan det godt være, man tænker, at man er alt for beskyttet i forhold til dem hos naboen, der skejer mere ud, men det er dem, der kommer til at ærgre sig, hvis de kunne have undgået en ulykke, hvis de havde beskyttet sig lidt bedre.

Selvom vi sælger godt og kvalitetssikret fyrværkeri, som man altid skal købe, når man vil have fyrværkeri, herhjemme, så er vi stadig mennesker, der laver den slags, så uheld kan ske, selvom man gør sit.

Tænk igen på det med, at hvis du først har sprængt en hånd af, så er den ikke til at få igen.

Så kan det godt være, du også tænker, at den slags ikke sker for dig, men ingen er garanteret noget her i livet – men man kan være på forkant ved at beskytte sig, så man kan leve et helt liv med hele sin krop.