Grace Tours

09 juni 2016 admin
image

Grace Tours er rejseselskabet til dig, der længes efter sol og grønne eventyr. Grace Tours har markeret sig på det danske marked ved at tilbyde eksotiske rejser med et stærkt, bæredygtigt fokus, som skaber turisme, der harmonerer med lokalsamfundet og miljøet. Oplev Ayurveda, rejser til Indien, Kerala, rejser til Nepal, rejser til Sri Lanka m.fl. og oplev verden med god samvittighed, hvad enten du ønsker at rejse alene eller nyde godt af lokalkendte guider på grupperejser.

Bæredygtige rejser siden 1991

Grace Tours har eksisteret siden 1991, og i 1997 udvidede de med det indiske rejseselskab Chalukva som medejer. I årenes løb har Grace Tours opbygget et solidt netværk på alle destinationer, og indgår derfor i dag tæt samarbejde med lokale aktører i alle deres aktiviteter. Du vil altså som rejsende med Grace Tours blive del af en ansvarlig turisme, som ikke tromler gennem lokalmiljøet, men derimod skaber positive oplevelser og arbejdspladser lokalt. Det grønne og bæredygtige fokus betyder desuden, at alle udflugter og aktiviteter tager udgangspunkt i respekt for naturen, som de sørger for ikke at overbefolke med turister, og hvor der ikke efterlades andet en fodspor efter besøget. Der vil derfor være begrænsede pladser på grupperejserne.

Online katalog med eksotiske rejsemål

På deres hjemmeside www.gracetours.dk kan du hurtigt danne dig overblik over dine muligheder for nye rejseeventyr. Du kan se billeder og finde yderligere information om eksotiske destinationer som Ayurveda, Indien, Kerala, Nepal og Sri Lanka. Du finder gode tips inden afrejse til hvert land, så du kommer godt fra start, og undgår de store overraskelser undervejs.

Grace Tours samarbejder tæt med lokalbefolkningen. Alle guides og medarbejdere har indgående kendskab til destinationerne, og du vil som turist nyde godt af deres forståelse for kulturen, samt deres gode tips til områdets mere skjulte skatte. Du er sikret en autentisk rejseoplevelse, hvor du ikke forstyrrer det naturlige hverdagsliv, men derimod bidrager positivt til lokalmiljøet, uden at efterlade andre spor end dine fodtrin.

Vil du rejse alene eller i grupper?

Nogle rejsende holder af arrangerede grupperejser, mens andre foretrækker at færdes mere frit på egen hånd. Uanset om du søger en individuel rejse eller en grupperejse, har Grace Tours gode tilbud på programmet. Når du booker en individuel rejse, vil Grace Tours sørge for alt det praktiske, efter at have modtaget dine ønsker om ud- og hjemrejsedato, samt dine krav til hotelstandard. Herefter kan du finde inspiration til oplevelser og aktiviteter i deres kataloger. Som del af en arrangeret grupperejse kan du læne dig tilbage lade din guide sammensætte et færdigt program, der vil bringe dig og dine medrejsende omkring de mest seværdige naturområder og monumenter i landet. Endelig tilbyder Grace Tours retreat rejser, hvor det handler om selvforkælelse. Her finder Grace Tours smukke og afslappende rammer til at bryde gamle vaner gennem aktiviteter som ayurvedahandlinger eller yogaundervisning.

Kontaktinformation online

Når du har læst om de forskellige destinationer og besluttet dig for, hvortil din rejse skal gå, kan Grace Tours kontaktes på mail eller pr. telefon. Herfra går din booking i gang, og du kan se frem til et uforglemmeligt rejseeventyr med god samvittighed.

Flere Nyheder

image

22 april 2016

Bestik Bar

image

18 april 2016

Eco-vinduer.dk

image

29 december 2014

klikko.dk