Jyskpkontrol.dk

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Overhold parkeringsbestemmelserne med Jysk P-kontrol

Har jeres kommune også problemer med biler og andre køretøjer, der parkeres i strid med parkeringsbestemmelserne for f.eks. kundeparkering? Jysk P-kontrol er på sagen. Med afdelinger over hele landet, arbejder de for at skabe orden i parkeringsområder, både når det gælder private beboere og kundeparkering hos erhvervsdrivende. Gennem patruljering og udskrivning af kontrolafgifter holder de styr på parkeringspladser fra Aalborg til København.

Landsdækkende kontrol af parkeringspladser

Jysk P-kontrol Aps er et parkeringsselskab, som primært holder til i Aalborg, og derudover har afdelinger i Odense, Århus, København og Esbjerg. Parkeringsvagterne patruljerer i byer over hele landet, og varetager både kontrol for private og erhvervskunder. Målet er at få ulovligt parkerede biler registreret hurtigst muligt og udskrive kontrolafgifter de steder, hvor parkeringsbestemmelserne ikke overholdes.

Læs flere detaljer om regler og procedurer på deres hjemmeside:

Kontrolafgiften bag forrudens vinduesviskere

Både private og erhvervsdrivende kan opleve gener ved ulovligt parkerende køretøjer. Måske oplever du, at gæster og lignende ikke kan komme til i områder af dit nærområde, eller måske er du tandlæge, bankansat eller andet, som oplever ulovlige parkeringer på kundeparkeringen. Jysk P-kontrol arbejder for at skabe optimale parkeringsbetingelser for beboere, ansatte og kunder.

Finder de et køretøj, som ikke holder parkeret i overensstemmelse med områdets bestemmelser, vil Jysk P-kontrol udskrive en parkeringskontrolafgift på stedet, som placeres i forruden bag vinduesviskerne. Der vedlægges et girokort med oplysninger til indbetaling, samt papirer fra firmaets afgiftsregister. I registret noteres alle nødvendige informationer, som bilmærke, registreringsnummer og land, samt dato og klokkeslæt for udskrivelsen, samt dit køretøjs placering på det pågældende tidspunkt.

Vejen til betaling af din parkeringskontrolafgift

Når du skal betale din parkeringskontrolafgift, er proceduren det samme uanset om du har lavet en ulovlig parkering i Silkeborg eller i Odense. Kontrolafgiften skal betales inden der er gået 10 dage – du kan læse datoen for noteringen på dit girokort. Herefter kan du vælge at betale via homebanking, dit pengeinstitut eller gennem posthuset. For at være helt sikker på at betale gebyret i tide, svarer det sig at bruge det vedlagte girokort. Det er eneste mulighed for at betale med check.

Du kommer til at betale gebyrer, hvis afgiften ikke betales i tide. Du vil modtage den første rykker efter 10 dage, hvor du skal betale 100 kr. ekstra. Efter yderligere 10 dage stiger beløbet med endnu 100 kr. og sådan fortsætter det til tredje rykker, som kan komme til at gå igennem det danske retssystem. Det vil i så fald betyde en ekstraafgift på minimum 850 kr.

Ingen rabatter men mulighed for at indgive skriftlig klage

Kontrolafgiften betales på én gang og kan altså ikke tages over en afdragsordning. Det er ikke muligt at få nogen form for rabat på din parkeringskontrolafgift. Om du er studerende eller pensionist ændrer ikke på gebyrets størrelse.

Mener du derimod, at afgiften er faldet uberettiget, har du mulighed ofr at indsende en skriftlig klage til Jysk P-kontrol, som herefter vil tage din indsigelse til efterretning.

For mere information kan du klikke forbi deres hjemmeside.