E væske

Lad ikke din e-væske stå frit fremme til skue og fang

Lad ikke din e-væske stå frit fremme til skue og fang

editorial

Det er helt forståeligt, at man måske lige har lidt travlt og skal ud af døren, hvorfor man lige skynder sig at fylde ens e-cigaret op med noget god E væske, inden man stormer ud af døren med cigaretten i lommen, mens man så lod væskebeholderen stå tilbage på bordet.

Sådan set gør det ikke det store, hvis man bor alene, og der ikke er andre, der kan komme i nærheden af væsken, mens man ikke er hjemme.

Det værste, der kan ske, er, at måske en lille brise fra et åbent vindue kan tilte sådan en forholdsvis høj beholder med et højt tyngepunkt, hvorfor der ikke skal meget til, før de vælter, selvfølgelig afhængigt af, hvilke typer af e-væsker du har købt dig.

Den slags kan efterlade lidt pletter, som du kan tørre op, og ellers er der bare tale om, at du har spildt lidt e-væske, og det skal man ikke græde over ligesom med mælken.

Vi taler mere om, hvis man har andre boende derhjemme hos en, hvis man bor på kollegium, i kollektiv, med andre familiemedlemmer eller venner.

De kan selvfølgelig blive nysgerrige og tage eller fjerne disse ting, fordi de dufter spændende, og så glemmer de at aflevere det tilbage.

Men det mest farlige er sådan set, hvis dyr eller børn kan få adgang til den væske. 

Som beskrevet plejer du måske normalt at lade e-væsken stå, så den er gemt af vejen, højt oppe eller låst inde, så de små eksistenser i husstanden ikke får fat i dem.

Hvis man så nævnte tilfælde har virkelig travlt og glemmer væsken på skrivebordet eller lignende, der lige er i børne- eller dyrehøjde, så kan de ikke vide bedre, end at de måske indtager væsken, fordi der tørstige, eller fordi det dufter godt.

Dette er ikke sundt for hverken børn eller dyr, så sørg hellere for at tage væsken med dig fylde din e-cigaret op på vejen, end at efterlade det fremme derhjemme.