laegecheck.dk

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Mulighed for lægekontakt hele døgnet

Hos Lægecheck er det muligt at få professionel lægefaglig rådgivning og/eller hjælp hele døgnet. Lægecheck er lavet for den almene borger, og det skal være med til at sikre, at han/hun kan få lægefaglig støtte og hjælp hurtigst muligt, når han/hun har behov for det. Servicen skal ses som et supplement til lægevagten og Akuttelefonen 1813, hvor der ofte er meget pres på. Man kan hos os, for et mindre beløb, være garanteret adgang til en yderst kompetent læge inden for relativt kort tid. Lægen kan tilbyde forskellige services: Han/hun kan rådgive og vejlede via en telefon- eller e-mailkonsultation, eller han/hun kan hjælpe kunden med en receptfornyelse.

Vi er net- og telefonlæger, men med samme garanti og forpligtelser som din egen læge

Alle vores læger er underlagt tavshedspligt og med dansk autorisation. Derudover er vores læger underlagt præcis det samme ansvar som din personlige læge. Den eneste forskel er, at vi opererer online og over telefon. At vores læger opfylder disse krav, sikrer, at du får en fagligt kyndig, troværdig og sikker rådgivning. Hvad du snakker med lægen om, forbliver mellem ham/hun og dig. Et yderligere led i at sikre fortrolighed og sikkerhed kan ses i vores sideopbygning, hvor vi benytter SLL-kryptering. Dette betyder, at siden er opbygget på en sådan måde, at en tredjepart umuligt ville kun påvirke eller få indsigt i, hvilke informationer du giver os. Disse oplysninger bliver mellem dig og os.

Emailkonsultation

Klamydia

Fnat

forny recept

Depression

Vi prioriterer sunde værdier højt

Kerneværdier hos og nøgleord om os er omsorg, omtanke, venlighed, service, professionalisme, innovation, nytænkning, engagement og passion. Vi ønsker hele tiden at mærke fremdrift, så oplevelsen for kunderne bliver bedre.

Vi er en fleksibel lægeservice, der kan hjælpe dig med stort og småt

Du kan benytte vores læger til præcis de samme ting, som du kan bruge din egen læge til. Forskellen er bare, at vi sørger for, at du slipper for ventetiden, og at vores service er mere fleksibel, da du kan benytte den hjemme fra privaten. Det er muligt at ringe for at få hjælp og vejledning om alt lige fra anmassende symptomer, såsom opkast, til mere skjulte symptomer, eller måske hvis du blot har begrundet mistanke eller bekymringer om sygdom, som for eksempel ved klamydia eller lignende.