mond.dk

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Mond of Copenhagen er et firma, der er beliggende i København N Ågade 100. Firmaet er relativt ungt; det blev nemlig etableret i 2011, og det har sidenhen produceret og leveret flotte, skræddersyede jakkesæt og skjorter til både private og erhvervsforbrugere.

 

Få et helt unikt, skræddersyet jakkesæt eller en unik, skræddersyet skjorte hos os

Et skræddersyet jakkesæt eller en skræddersyet skjorte produceret af os er noget særligt unik; for det første er jakkesættet eller skjorten skræddersyet efter kundens kropsmål med usædvanlig præcision. Denne ekstraordinære præcision beror på, at vi som de eneste i Danmark benytter en 3D bodyscanner til at bestemme kundens kropsmål. Denne scanner giver baghjul til selv den mest erfarne skrædder. Brugen af scanneren sikrer, at jakkesættet eller skjorten kommer til at passe kunden perfekt. Derudover bliver jakkesættet eller skjorten unik ved, at kunden har mulighed for at designe enten jakkesættet eller skjorten selv. Der er mulighed for at vælge mellem et relativt stort udvalg af metervarer. Disse metervarer er produceret af følgende anerkendte producenter: Vitale Barberis Canonico, Cerruti 1881, Dormeuil og Holland & Sherry. Metervarerne er nødvendigvis kernen i udformningen af jakkesættet eller skjorten, men kunden har også mulighed for at bestemme en masse mindre detaljer til designet. Det kunne være ting som antallet og typen af knapper, slidser, lommer og reverstyper. Yderligere er der en række kontrastmuligheder, kunden kan vælge mellem. Dette kan være forskellige farver til knaphullerne, udvendige strikninger og mange andre ting. Alt dette resulterer i, at kunden får et unikt jakkesæt eller en unik skjorte, der passer ham perfekt, og som er designet præcist efter hans smag.

Mond of Copenhagen er synonym med god service og kundepleje

Vi lover god service og mulighed for vejledning gennem hele forløbet af produktionen, der tager mellem fire og seks uger. Hvis kunden mod forventning ikke er tilfreds med jakkesættet eller skjorten, når dette/denne er færdigproduceret, har vi desuden også en tilpasningsgaranti. Denne indebærer, at vores in-house skrædder, på foranledning fra kunden, vil foretage tilretninger af enten jakkesættet eller skjorten. Denne service er naturligvis på vores regning. 

 

jakkesæt 

skræddersyet skjorte

skjorte