Opkvalificerende kurser med fokus på Microsoft teknologi

13 december 2018 Søren Black
Opkvalificerende kurser med fokus på Microsoft teknologi

Bliv klædt på til den digitale verden

Det går rigtig stærkt i den digitale verden. De IT kompetencer du havde i går er ikke nødvendigvis dem, du kan bruge på morgendagens arbejdsplads. Derfor er det vigtigt, at du er klædt ordentligt på til at håndtere de udfordringer, du kan møde inden for IT. Med kurser fra 4D får du den nyeste viden, så du kan bidrage med at løse de IT udfordringer, der måtte opstå på din arbejdsplads. Hos 4D har vi en perlerække af opkvalificerende kurser indenfor brug af Microsoft produkter. Herunder kan du læse mere om, hvad vi kan tilbyde dig af kompetencegivende kurser inden for Excel, SQL og Power BI.

Få styr på dine tal med Excel

Regnearket Excel har en masse smarte funktioner, der gør det perfekte til at skabe overblik over dine tal. Programmet er udviklet af Microsoft, og kan køre på både Microsoft Windows og Apple Macintosh computere. Med de mange funktioner opstår der helt naturligt også mange spørgsmål til, hvordan man udnytter programmet bedst muligt. Hvordan får du eksempelvis programmet til at lægge tallene sammen, og hvorledes benytter du de mange koloner?

Hos 4D tilbyder vi en lang række Excel kurser, der er skræddersyet til dit niveau, behov og ambition. Vi har både kurser rettet mod dig der benytter Excel for første gang, og vi kan også tilbyde at opkvlificere dig, der allerede har et godt kendskab til programmet. Samtidig står vi altid klar hos 4D til at levere den uforpligtende rådgivning, der gør dig i stand til at vælge det rette Excel kursus.

Bliv god til dataudtræk med SQL

Står du med ansvaret for at foretage for eksempel dataudtræk i virksomheden, vil du sikkert blive præsenteret for udvikler værktøjet Microsoft SQL. Dette kræver nogle grundlæggende kompetencer, som du kan få med et kursus fra 4D. Vores SQL kurser er både målrettet dig, der skal i gang med SQL for første gang og dig, der er en mere rutineret bruger. Er du ny i SQL, så vil du på vores grundlæggende kursus blive i stand til at hente, manipulere og sortere data. Derudover kommer, at du lærer at håndtere en række af de indbyggede SQL funktioner. Er du mere rutineret i at benytte SQL, kan vi også tilbyde dig et udvidet kursus, hvor du for eksempel lærer at håndtere de avancerede muligheder i T-SQL sproget.

Lad Power BI give dig det perfekte overblik

Med Microsoft Power BI kan du forvandle usammenhængende data til et fast overblik på en visuel og nem måde. Med programmet kan du tilgå data fra en lang række forskellige datakilder, og med dashboards kan du præsentere en 360 graders indsigt i data og virksomhedens beslutninger over for dine chefer og kollegaer. Med Power BI får du simpelthen det perfekte værktøj til dataanalyse og rapportering. Det kan derfor være en rigtig god ide at lære dette program at kende på et af de Power BI kurser, 4D tilbyder. For vores Power BI kurser og uddannelser hører til blandt de mest relevante på markedet.

Specialister i Microsoft teknologi

Hos 4D er vi specialister i at give dig, der arbejder med Microsoft teknologi de helt rette IT kompetencer. Vi har siden 1991 tilbudt kurser i en høj kvalitet, der tager dig med ind i den digitale fremtid. Med andre ord så sikrer du med et af vores kurser at få de helt rette kvalifikationer, så du kan modstå morgendagens kvalifikationer. Vores fokus er altid på dine ønsker og behov. Vi kender alt til de store forventninger, virksomheder stiller til deres medarbejdere. Derfor er det vores fornemmeste opgave at udvikle nye produkter og services, der på allerbedste vis, klæder dig på til fremtidens arbejdsplads. Den arbejdsplads hvor et personale med digitale kompetencer er absolut nødvendigt for at kunne overleve på et stadig mere konkurrencepræget marked.

Læs også artikler på nogle af vores svenske sider:

https://techbloggar.se/

https://techbloggaren.se/

https://technewz.se/

https://all-teknik.se/

https://bostadens-it.se/

https://dator-bloggen.se/

https://datorbloggen.se/

https://elektronikbloggen.se/

https://hemmets-it.se/

https://it-familjen.se/

https://pc-bloggen.se/

https://svenska-itbloggen.se/

Flere Nyheder