Pro-dress.com

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Arbejdstøj til både private og erhverv

Pro-Dress.com bliver med garanti din nye foretrukne online-arbejdstøjsforhandler, hvis vi ikke allerede er det!

Hvad enten du handler privat, eller du står og mangler arbejdstøj til dig selv, din familie eller din virksomhed, så kan vi levere noget af markedets bedste arbejdstøj til meget billige priser.

Hos Pro-Dress har vi høj kvalitet til lave priser i fokus. Vi har specialiseret os i arbejdstøj og fritidstøj, og vi har de førende mærker indenfor sikkerhedssko, overalls, termotøj, regntøj, samt alt hvad man kan ønske sig indenfor både softshell, kedeldragter, osv. Har du et arbejde, hvor du er aktiv, og en fritid, der også kræver ordentligt tøj i høj kvalitet, så er du kommet til det rigtige sted.

Vi har sørget for, at vores kunder kan se tøjet i brug i vores udvalgte videosekvenser. Samtidig har vi sørget for at have de mærker, som vores kunder helst vil have; nemlig mærker, som er alment kendt for deres høje kvalitet. Vi fører derfor blandt andet Mascot, Fristads Kansas, Helly Hansen, MacMichael, Seger, Hulabalu, Carhartt, Blåkläder og mange flere til meget favorable priser. Vi har både fordelagtige tilbud på store pakker og på returvarer.

God service er i højsædet hos os. Vi har et måleskema på shoppen, som gør det nemmere for dig at bestille den rigtige størrelse. Skulle du have yderligere spørgsmål sidder vores kundeservice altid klar, og vi bestræber os på at vende hurtigt tilbage med svar på alle henvendelser.

Få jeres logo på firmatøjet!

Vi har en nem og overskuelig webshop, der gør det let at få lige præcis jeres logo på firmatøjet. På den måde kan I, når I arbejder, samtidig reklamere for jeres firma. Vi leverer hurtigt jeres firmatøj med logo på ligegyldigt hvilken vare I har bestilt. Vi tilbyder mængderabat og vi har gode aftaler med diverse tekstilproducenter, så I kan være sikre på, at vi har nogle af de billigste priser uden at det påvirker kvaliteten af tøjet!

Fritidstøj til dig med en aktiv livsstil – og også til dine børn

Udendørs aktiviteter og friluftsliv kræver ordentligt tøj, og vi vil gerne hjælpe dig med at få gode oplevelser i naturen alene eller sammen med dine børn. De mærker, som vi fører, er alle af høj kvalitet og kan modstå alle slags vejr. Vi har både bukser, knickers, shorts, undertøj, t-shirts, regntøj, kedeltermodragter, vintertøj og flyvedragter. Hvis du har behovet, så har vi uden tvivl svaret. Vi har billigt fritidstøj til både voksne og børn, og vi har altid et godt tilbud.

Tilfredse kunder

“Perfekt” er det ord, der bruges til at beskrives vores varer og service på forbrugerhjemmesiden Trustpilot. Vi har 5 stjerner hos Trustpilot, og det har vi, fordi vores kunder betyder meget for os. Vi sætter en ære i at besvare henvendelser hurtigt og generelt yde den bedst mulige service for vores kunder. Vi har altid mange varer på lager og vi leverer hurtigt. Hvis ordren er på over 500 kr. er der fri fragt. Vi har ingen ekstra gebyrer, og en handel med os er nemt og hurtigt. Du kan handle hos os døgnet rundt, året rundt, og vi har naturligvis E-mærket.