Professionel og nærværende advokathjælp

09 august 2018 Kristine Wiese
Professionel og nærværende advokathjælp

Velkommen til Ret&Råd Lemvig
Ret&Råd Lemvig er en del af Advokatpartnerselskabet Bjerre, Ravn & Bjerre. Selskabet har også advokatkontorer i Holstebro og Hurup.
Dette er en stor fordel for dig som kunde, da du kan være sikker på, at din advokat har en stor kendskab til det lokale. Skulle der opstå en situation, som din advokat ikke har inden for sit speciale, vil han eller hun trække på nogle af de ressourcer, der er på de andre tilknyttede advokatkontorer. Derved kan du altid få hjælp til at løse din problemstilling, uanset som det er en problemstilling, der hører ind under en lille niche af den juridiske lovgivning.
Hos Ret&Råd Lemvig er det set som noget af det vigtigste, at der bliver skabt tætte relationer til kunderne. Det skyldes, at man af erfaring ved, at i de fleste tilfælde bliver der ikke søgt hjælp hos en advokat, før skaden er sket. Herefter er det advokatens fornemmeste opgaver at rådgive kunden og få ham eller hende til at føle sig tryg. Dette opnås om ikke andet lettere ved at have en relation advokat og kunde i mellem.

Specialeområder hos Ret&Råd Lemvig
Hos Ret&Råd Lemvig arbejder hver advokat med et specialeområde, og advokaterne dækker til sammen de fleste områder inden for både privat- og erhvervsretten. 
Nogle af disse emner er: boligkøb og boligsalg, erstatning og forsikring, forældremyndighed, bopæl og samvær, familieliv og dødsfald og mange flere emner.
Hvis din problemstilling falder ind under en af de nævnte kategorier, kan du være helt sikker på at få hurtig og professionel hjælp. Er din problemstilling lidt alternativ, har Ret&Råd Lemvig mulighed for at sparre med de øvrige advokatkontorer.
Hos Ret&Råd Lemvig er der opmærksomhed på, at de fleste kunder har en travl hverdag. Derfor er der ikke faste kontortider, men derimod fleksibilitet, så det er muligt at booke et møde om aftenen eller i weekenderne, så hverdagens puslespil kan gå op.

 

Flere Nyheder