Salonguri.dk

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Salon Guri forener personlig stil med tidens trends

Salon Guri på Frederiksberg tilbyder klipninger med din skønhed i fokus. Deres kreative team af professionelle frisører tilbyder håropsætning, klipning og diverse behandlinger til dig, der værdsætter ny inspiration til din personlige stil. Salonen henvender sig både til mænd og kvinder, der leder efter behandlinger i topkvalitet.

Vejen til din personlige frisure – efter tidens trends

I samarbejde med sit kvalificerede team af frisører står Guri Mikkelsen for den daglige drift af Salon Guri. Guri selv er – udover at være frisøruddannet med medalje – uddannet make up-artist, og kan som en ekstra service tilbyde professionel make up. Målet med salonen er, at tilbyde dig klassiske såvel som originale resultater inden for håropsætninger, klipninger og behandlinger – alt efter din ønsker.

Personalet hos Salon Guri er opdateret med tidens strømninger inden for hårmode, så du kan integrere klipninger efter tidens trends i dit personlige look. På baggrund af en indledende samtale, finder I sammen frem til et resultat, der på én gang matcher dine ønsker og samtidig inspirerer til nye vinkler på dit look. Salon Guri bliver således både en frisørsalon for dig der holder af klassiske frisurer og eksperimenterende looks.

Som kunde hos Salon Guri vil du opleve en nærværende og personlig kundeservice. Du er i centrum fra du træder ind i salonen, og personalet er altid klar med professionelle ideer og tips til den klipning, der bedst matcher dit ansigt. Målet er, at du forlader salonen med et smil på læben og en klipning i topkvalitet.

Besøg deres hjemmeside om find information om tidsbestilling mm.:

Kundekredsen hos Salon Guri indbefatter både mænd og kvinder i alle alder og uanset hårtype. Når det kommer til hårfarvning, tilbyder salonen både helfarve, hættestriber og almindelige striber, samt permanentbehandlinger af håret. Ønsker du at forkæle dig selv, kan du prøve en sund og nærende hårkur med tilhørende hovedbundsmassage.

Produkterne er udvalgt efter salonens generelle krav om topkvalitet – med din sundhed i fokus. Det skånsomme og nærende indhold skaber synlige resultater, og kan samtidig anvendes med god samvittighed.

Elegante håropsætninger til bryllup

Når håret skal sættes til bryllupsdagen, tilbyder salonen ligeledes løsninger inden for professionel håropsætning. Du har mulighed for at bestille samlede løsninger med prøveopsætning inden den endelige bryllupsopsætning, og kan også få lagt en professionel make up til. Kun fantasien sætter grænser, når I sammen skal finde frem til den helt rigtige opsætning til bryllupsdagen. Er I en venindeflok der ønsker at blive dressed up til brudens polterabend, kan I bestille håropsætning sammen – til gruppepris ved minimum 3 personer -, og være fælles om smukke looks til den store dag.

Salon Guri tilbyder farvning af bryn og vipper, samt lægning af dag-make up, aften-make up – alt sammen med fokus på din personlige skønhed.

Bestil tid hos Salon Guri

Er du på udkig efter en ny frisør i København, kan du lægge vejen forbi salonguri.dk og finde nærmere information om hvordan du bestiller din første tid.

Besøg salonen og bliv en del af deres tilfredse kundekreds.