Skatenation.dk

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Skating er vildt sjovt. Det er en sport med fart og adrenalin. Uanset om du er nybegynder eller erfaren inden for faget, så vil du fra tid til anden ”kysse asfalten”. Du skal derfor aldrig kaste dig ud i et vildt skatereventyr uden det helt rigtige sikkerhedsudstyr. Hos Skatenation.dk finder du det helt rigtige udstyr til billige priser.

 

Men hvilken størrelse hjelm skal jeg vælge?

Du har fundet den helt rigtige hjelm. Den har det rigtige look og den rette pris. Men du er i tvivl om, hvilken størrelse, du skal vælge.

 

Du tænker måske, at det kan være svært at finde den rigtige størrelse, når du handler i en e-butik. Skatenation.dk har lavet en størrelsesguide, der skal hjælpe dig til at vælge den helt rigtige størrelse hjem.

 

 

Guiden består af 2 simple trin.

  1. Du måler omkredsen af dit hoved. Fra midten af panden, henover ørerne og bagom nakken.
  2. Du aflæser derefter din størrelse i de angivne størrelser, der fremgår under den pågældende hjelm.

 

Skulle det ske, at omkredsen af dit hoved ligger mellem to størrelser, så anbefaler webshoppen, at du vælger den største størrelse.

Trick løbehjul

Løbehjul 

 

Shoppens kundeserviceafdeling sidder derfor altid klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål. Det kan være til størrelser, valg af materialer eller leveringstider.

 

Det er vigtigt for Skatenation.dk, at du får det gear, der matcher dit behov og din pengepung. Så har du spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte shoppens kundeserviceafdeling. De sidder klar ved telefonen og tasterne hver dag på telefon 28962909 eller mail skatenation@live.dk. Afdelingen bestræber sig på at besvare alle henvendelser inden for 24 timer på hverdage.