Smildk.dk

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Få den bedste tandbehandling med SmilDK

SmilDK er også kendt som Tandklinikken Dantes Plads, hvor du bliver mødt af en tandlæge, som kan hjælpe med alt fra rutinetjek til større operationer. Uanset om du har tandlægeskræk eller er en vant til at få tjekket tænderne, så kan du være sikker på en behagelig oplevelse i rolige omgivelser. Men deres beliggenhed i hjertet af Vesterbro på København har du gode muligheder for at besøge dem, hvis du lever i hovedstaden. På den måde kan du også kigge forbi og blive klogere på både priser og dine fordele ved at vælge SmilDK som din nye tandlæge. Som ny patient hos denne tanklinik får du blandt andet gratis røntgenbilleder af dine tænder. På den måde kan du også være sikker på den bedste tandpleje, hvor du er sikker på overvågning af dine tænder både udenpå og indeni. Dette er med til at give dig både sundere og mere holdbare tænder, så man tidligt kan forebygge kommende tandskader.

Beskyt dit smil

Mange danskere kan nemt komme til at ignorerer mindre skader i munden, hvilket betyder, at de første kontakter en tandlæge, når skaden en blevet større, og de f.eks. har fået tandpine. Man kan spare sig selv for både smerte og uønskede udgifter ved at besøge en tandlæge jævnligt, for at holde øje med kommende skader. SmilDK har den rette viden om alt fra caries behandlingen, rodbehandlinger, laserbehandlinger, proteser og meget andet. Det er således hurtigt og nemt for denne tandlæge at opleve kommende skader ved at foretage forebyggende behandlinger, som gør dine tænder sunde og stærke igen.

Besøg selv SmilDK, hvis du f.eks søger:

Siden 1973 har SmilDK klinikken hjulpet københavnere med sunde tænder. Maryam Marashi er nu anden generation indehaver af de lyse lokaler, som skaber en hjemmelig atmosfære for de besøgende. Igennem de mange år har der altid været fokus på den gode oplevelse, uanset hvad der skal gøres ved tænderne.

Lær mere på hjemmesiden

Hvis du gerne vil vide mere om de mange forskellige behandlinger, som du kan få hos SmilDK, eller du bare gerne vil høre mere om priserne, kan du altid selv tage kontakt til dem igennem deres brugervenlige hjemmeside. På siden kan du også booke en tid med det samme, som passer med din kalender. På den måde kan du nemt og hurtigt komme i gang med at bruge SmilDK som din nye tandlæge. Er der behov for en akut behandling, kan det dog være en god idé at kontakte dem direkte, for at få en tid hurtigst muligt.

Når du tænder ind i de imødekommende lokaler vil de venlige klinikassistenter altid sørge for, at du føler dig godt tilpas, og at du ved, hvordan forløbet kommer til at være. Dette gælder både for selve besøget men også nærmere, når det kommer til en behandling. På den måde kan du være sikker på at få besvaret alle de spørgsmål, du måtte have. Målet er således at få dig til at slappe mere af, hvilket også giver dig en langt bedre oplevelse, hver gang du besøger SmilDK.