oversættelsesbureau

Stort oversættelsesbureau kan stå for din oversættelse, hvis du har travlt

Stort oversættelsesbureau kan stå for din oversættelse, hvis du har travlt

editorial

Måske har I selv oversættere ansat i firmaet. Måske er der bare kommet en hasteopgave ind af døren, som I er nødt til at løse nu og her. Det kan også være, at der er nogle af jeres egne tekster, der i en fart skal sendes af sted til nogle, hvor de skal være oversat til et andet sprog. I begge tilfælde kan det være rart for jer, at I har et oversættelsesbureau, som I kan gå til. Det er med til at gøre, at I stadig kan overholde jeres deadlines. Hvilket er meget vigtigt for jeres troværdighed over for jeres kunder. 

Et af de oversættelsesbureauer i Danmark, der kan hjælpe dig, selv hvis du står med en hasteopgave, er etranslate.dk. De har over 1500 oversættere tilknyttet, hvilket gør dem meget fleksible i forhold til at få oversat dine tekster. Du er derfor altid velkommen til at kontakte dem, når du har brug for det. 

Hvis du skal have oversat til et mindre sprog, eller du skal have noget oversat med få timers varsel, er det bedst, at du ringer til dem. Ellers kan du ordne det hele via nettet, hvor du også kan lægge dine tekster op og få dem tilsendt, når de er oversat. 

Det kan være så godt som umuligt at sige, hvor lang tid det kommer til at tage at oversætte dine tekster. Det kommer som sagt blandt andet an på, hvilket sprog der er tale om. Derudover kommer det selvfølgelig også helt an på, hvor mange ord dine tekster er på. Jo længere de er, des mere tid vil det jo uvægerligt komme til at tage. Det er derfor vigtigt, at du har et realistisk syn på, hvad der er muligt i forhold til, hvad oversætteren kan nå. Du kan dog regne med, at etranslate.dk altid gør mest muligt for at opfylde dine ønsker i forhold til dealdine.