Stresskonsulenten.com

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Stresskonsulenten.com er samtaler til stresshåndtering

Lene Marie er indehaver af Stresskonsulenten.com, som henvender sig til stressramte mennesker – både i private og professionelle sammenhænge. Stress opstår, når man gennem længere tid har ignoreret kroppens signaler om overbelastning, og kommer til udtryk som en ubalance i både krop og sind. Med coachingsessioner, kurser, foredrag og workshops tilbyder hun oplysning til forebyggelse og behandling af stressramte, så de kan genfinde energien.

Coachingsessioner fra privat ejendom i Frederiksberg

Stresskonsulenten.com er stresskonsulent Lene Maries hjemmeside, som giver overblik over de forskellige services, hun tilbyder stressramte. Lene Marie holder til i en privat villa på Frederiksberg, som ligger i gåafstand fra Flintholm Metro og desuden byder på tidsubegrænset parkering foran villaen. Klinikkens afslappede rammer lægger rum til coachingsessioner af klienter, private som erhvervsmæssige.

Lene Marie har fungeret som konsulent gennem flere år, hvor hun har guidet stressramte mennesker i retning mod en ny livsstil, hvor gamle mønstre brydes og erstattes af nye, der ikke leder til stress. Mere end halvdelen af landets angst- og depressionstilfælde er udløst af ubehandlet stress, og det er derfor essentielt at komme i gang i god tid. Gennem coachingsessioner, workshops, foredrag og kurser hjælpes klienter fra dansk erhvervsliv, kommuner og ministerier, samt privatklienter, til en vej ud af stressen.

Find ind til kernen af problemet med lange sessioner

Som klient hos Lene Marie vil du opleve coachingsessioner, der adskiller sig særligt fra typiske sessioner på ét punkt – varigheden. En session varer minimum 90 minutter, hvilket er et meget bevidst valg fra Lene Maries side. Samtaler på en time vil typisk betyde, at de bliver nødt til at stoppe bedst som de nærmer sig kernen af klientens problem. Lange coachingsessioner gør det muligt at komme til bunds i problemstillingen uden afbrydelser, og mange tidligere kunder har bekræftet den positive effekt af god taletid.

På hjemmesiden finder du mere information om de forskellige services, som tilbydes til standardtimepris:

Dybdegående samtaleforløb til privatklienter

Grundlæggende handler samtalerne om at give privatklienten indsigt i roden af problemerne, som har ført til stressen. For at finde derhen, vil Lene Marie bl.a. tage fat i forskellige aspekter af klientens baggrund og opvækst, som kan spille ind på livsstilen.

Når hun har fået tilstrækkelig forståelse for dig som person, kan I sammen tage fat i de mønstre, der skal ændres, og intensivt, omsorgsfuldt og effektivt begynde behandlingen ud af stressen.

Undervisning og workshops til virksomheder

Medarbejdere, der er ramt af stress, kan betyde store omkostninger – både på den personlige og økonomiske front. Det er vigtigt for virksomhedslederne at have kendskab til de signaler, stressramte medarbejdere sender, så der kan reageres i god tid. Jo før der gribes ind, jo bedre – både når det gælder stressforebyggelse og stressbehandling.

Personaleledere, personaleafdelinger og HR-ansvarlige kan få undervisning i at spotte stresssymptomer som en del af de services, Lene Marie tilbyder dansk erhvervsliv. Virksomhedens stressramte vil blive tilbud et behandlingsforløb, og familie og medarbejdere vil blive vejledt i symptomer, stressforløb og behandling.

På www.stresskonsulenten.com finder du information om, hvordan du kommer i gang med din stressforebyggelse eller behandling.