Stylishkids.dk

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Find gode tilbud på mode til de mindste hos Stylish Kids

 

Leder du efter en webshop, der tilbyder børnetøj i designs, der skiller sig ud fra mængden? Stylish Kids er en nystartet, dansk webshop med forkærlighed for farverige og unikke tilbud til børnenes garderobe. I deres katalog finder du moderigtige designs i lækker kvalitet til både drenge og piger, til hverdag og fest.

 

Modebevidst webshop startet i 2013

 

Stylish Kids blev stiftet i 2013 af et forældrepar til 3 drenge. De havde oplevet på egen krop, hvordan mulighederne for at købe spændende og specielt børnetøj blev færre jo større børnene blev. De savnede farver, individualitet og moderigtige designs, der kunne give liv til garderoben. 

 

Interessen for børnetøj fik dem til i 2013 at starte webshoppen Stylish Kids, som de i dag bruger til at imødekomme den efterspørgsel for tøj, der skiller sig ud fra mængden, de selv oplevede. Passionen for mode til de mindste driver værket, hvilket afspejler sig i den store variation i deres online katalog. 

 

Tilbud til drenge og piger mellem 0-14 år

 

Med deres webshop bliver det nemt og hurtigt at gå på opdagelse i mulighederne for et godt tilbud på til hverdag, fest og udendørs brug. Du finder udvalg af babytøj til børn mellem 0-2 år, børnetøj til dem mellem 3-9 år og tøj til tweens mellem 9-14 år.

 

Kataloget byder på spændende designs i lækker kvalitet, og tæller brede variationer af toppe, bluser, jakker, skjorter, boleroer, heldragter, poloer, jeans, shorts, nederdele, leggins, tørklæder, cardigans mm.Du finder noget til enhver smag fra anerkendte mærker som Petit by Sofie Schnoor, Ej Sikke Lej, Converse, Ben Sherman, Fred Perry, Mayoral, Danefæ, Hust & Claire og Levi’s.

 

Levis børnetøj 
småfolk børnetøj
 
danefæ jakke  
Ej Sikke Lej børnetøj  
Petit by Sofie Schnoor