Sundleg.dk

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Sundleg.dks produkter giver god samvittighed

Kun det bedste er godt nok. Derfor er kun sundleg.dk godt nok. Sundleg.dk sælger kvalitetslegetøj fuldstændigt frit for ftalater og andre sundhedsskadelige stoffer. Vi sikrer løbende med miljøstyrelsen, at vores produkter er 100 % rent i den forstand, at der ingen skadelige stoffer findes i vores produkter. Alle produkterne er CE-godkendt og de er kun indkøbt fra anerkendte udenlandske og danske producenter.

Leg med god samvittighed

Med sundleg.dk kan du fralægge dig en række bekymringer. Bl.a. behøver du ikke længere bekymre dig om barnets ve og vel, såfremt legetøjet skulle blive puttet i munden – selve materialet er uden sundhedsskadelige stoffer og malingen er giftfri. Derudover er legetøjet sikret i den forstand, at der ikke sidder løse genstande eller andet, som kunne være til skade for barnet. Derfor er der en stor sikkerhed for barnet ved at købe legetøj fra sundleg.dk:

Leg og lær

Legetøjets vigtigste opgave er at kunne stimulere og udfordre barnet. Hos sundleg.dk har vi et bredt varesortiment, som ikke kun er legetøj, men ligeså vel undervisningsmaterialer og andre ting til værelset. Vi gør en dyd ud af, at barnet får den bedste læring i starten af sit liv, og derfor er varerne udvalgt på baggrund af seriøse overvejelser om varens evne til at stimulere barnet.

Leg både sommer og vinter

Legetøjet er ikke alene valgt på baggrund af fraværet af sundhedsskadelige stoffer og legetøjets evne til stimulation, men også udvalgt på baggrund af en holdbarhedsanalyse. Det er vigtigt, at legetøjet ikke falmer eller forgår, når der bliver leget med det.

Derfor står sundleg.dk for nogle væsentlige værdier; sundhed, sikkerhed og stabilitet. Alle disse – og meget mere – kan du finde frem til på vores hjemmeside, hvor også vores brede varesortiment er at finde. Vi besvarer gerne spørgsmål og bestræber os for så vidt muligt at levere fra dag til dag.