tandproteser

3 ting du kan få lavet hos en tandlæge

3 ting du kan få lavet hos en tandlæge

editorial

Hvis du har nogle problemer med dine tænder, så kan du altid søge hjælp hos en tandlæge. En tandlæge kan lave stort set alt, der har med dine tænder og din mundhygiejne at gøre.

Du skal derfor ikke være bange, hvis du er i tvivl om, om der er noget galt med dine tænder. En tandlæge er uddannet i at tage sig godt af andres tænder. Hvis du gerne vil vide, hvad du blandt andet kan få hjælp til af en tandlæge, så vil vi herunder nævne tre ting, som du kan få lavet hos en tandlæge. Hvis du vil vide mere, så læs med. 

tandproteser

Huller i tænderne

Du skal altid huske at børste tænder hver dag. Især hvis du er glad for sukker og søde sager. Hvis du ikke passer godt på dine tænder, så kan du risikerer at få huller i dem. En tandlæge kan hjælpe dig af med dine huller i tænderne. Det tager et stykke tid at få lavet, og det er ikke noget, du skal se som en mulighed for ikke at børste dine tænder dagligt. 

Tandproteser

Hvis du har fået slemme skader på tænderne, der ikke er til at redde, så kan du faktisk også få lavet nye tænder hos din tandlæge. En tandlæge kan lave tandproteser, der ligner normale tænder. Din egne tænder skal derfor fjernes under en operation, for at tandprotesen kan sættes i. 

Tandblegning

Hvis du er utilfreds med farven på dine tænder, så kan du faktisk også få gjort dem hvidere. Det er ikke noget, der anbefales. Men det er en mulighed, hvis du gerne vil have hvidere tænder. Tandblegning kan dog skade dine tænders emalje, så det er ikke noget, der skal gøre mere end en enkelt gang. 

Hvis du gerne vil finde en god tandlæge, så kan vi blandt andet anbefale, at du besøger https://protesetand.dk/services/.