glarmester København

5 tips: Find den bedste glarmester i København

5 tips: Find den bedste glarmester i København

editorial

Hvis du står og skal bruge en glarmester i København, kan det være lidt af en jungle at finde den rette. Der er mange forskellige glarmestre at vælge imellem, og de tilbyder alle forskellige ting. For at finde den rette, kan du med fordel stille dig selv følgende spørgsmål:

1) Hvad er det præcis, du har brug for hjælp til?

En ødelagt rude kan repareres af enhver glarmester, men hvis du vil have noget specielt lavet – som fx en glasdør eller -væg – så kan det være en god idé at undersøge glarmesterens specialer.

2) Hvilke referencer har glarmesteren?

Spørg også om referencer, så du kan få en fornemmelse af glarmesterens kvalitet og erfaring.

3) Hvad koster det?

Det er altid en god idé at få flere tilbud, så du kan sammenligne priser og lave den bedste handel. Men husk, at prisen ikke er det vigtigste parameter –  en billig glarmester kan også være dårligere end en dyrere.

Få desuden et skriftligt bevis på, hvad jobbet kommer til at indebære og hvor meget det koster. På den måde undgår du ubehagelige overraskelser senere hen.

glarmester København

4) Kender du nogen, der kender nogen?

Du kan også spørge venner eller bekendte, om de har haft erfaringer med en glarmester i København – ofte er mund til mund-reklame den bedste reklame.

5) Er glarmesteren forsikret?

Husk endelig at tjekke op på glarmesterens forsikringer, så du er dækket ind i tilfælde af uheld eller skader under udførelsen af arbejdet.

Med denne hjælp til at navigere imellem de mange glarmestre i København, bør du kunne finde den helt rette til dit projekt.

Kan man klare arbejdet selv?

Hvis du har erfaring og ved, hvad du laver, kan det selvfølgelig godt betale sig at klare glarmester-arbejde selv. Men hvis det ikke er noget, du har stor erfaring med eller tør risikere at gå galt, så overlad det hellere til en professionel. Det vil i sidste ende ofte være billigere end at lave fejl, der skal rettes op på senere.