Yumbox, Yumbox madkasser

Lær dit barn sund kost med en Yumbox madkasse

Lær dit barn sund kost med en Yumbox madkasse

editorial

Hvis du som forældre gerne vil give dit barn en sund madpakke med, samtidig med at du gerne vil involvere dem i selve processen med at pakke madpakken, kan du med fordel investere i Yumbox madkasser. Yumbox madkasser er kemifrie madkasser med indbygget rum, der gør det nemt for alle at pakke en sund madpakke og samtidig lære ens børn om sunde og nærende fødevarer.

Yumbox madkasserne har indbygget rum med en silikonekant, der gør det umuligt for maden at røre hinanden og ødelægge den. Du kan endda have madvare som Yougurt i uden at det ender i en af de andre rum og ødelægger den mad der ligger der.

Få hjælp til at lave gode og sunde madpakker

At lave sunde, varierende og spændende madpakker 5 gange om ugen, kan være svært for mange men med Yumboxmadkasser er det blevet nemmere. Der er nemlig forslag i bunden af madkassen, der viser hvilke madvarer du med fordel kan bruge. Det gør det også nemmere for børnene at hjælpe til og samtidig lære, hvordan en sund kost ser ud. Yumboxene er nemme at bruge og åbne, selv for helt små børn.

Madkasserne kommer i mange forskellige farver, som gør dem velegnet til både drenge og piger, men også voksne kan med fordel bruge madkasserne. Når du køber Yumbox madkasser kan du med fordel få dit barns navn indgraveret i. Det gør det nemmere for dit barn at finde sin madkasse og det kan være nemmere at finde den, iblandt mange andre madkasser.

Selvom madkasserne er designet til at komme i opvaskemaskinen, anbefales det at vaske den op i hånden. Det skyldes at silikonen, der sikre at maden forbliver i de forskellige rum forbliver intakt og lige så vigtigt tæt, hvis du vælger at vaske den op i hånden frem for i opvaskemaskinen.