videoovervågning

Videoovervågning kan bruges mange steder

Videoovervågning kan bruges mange steder

editorial

Hvordan holder man bedst øje med de områder, man ønsker bevogtet, men hvor man af gode grunde ikke kan stå stand by hele døgnet rundt eller have et vagtfirma tilknyttet til at kigge på ens område konstant?

Man benytter sig selvfølgelig af videoovervågning, som man både kan bruge derhjemme, i ens butik eller på et større offentligt areal eller i en hal, så længe man overholder reglerne for at filme på visse steder og eventuelt offentliggøre disse optagelser.

Overvågningskameraer kan både have en præventiv effekt ved deres blotte tilstedeværelse sammen med informationstavler om, at der bliver overvåget med kameraer ved det pågældende areal. Det kan holde mulige indbrudstyve på afstand på forhånd.

Man kan bruge videoovervågning i ens butik eller firma, hvis man vil have et bevismateriale i forbindelse med butikstyveri, hvilket vil gøre opklaringen nemmere for myndighederne og nemmere at bevise overfor dit forsikringsselskab.

Den slags kan også bruges i ens virksomhed, hvis man har mistanke om hapseri fra kassen eller anden mistænkelig opførsel fra medarbejderne.

Som sagt kan videovervågning også bruges derhjemme i privaten, hvis man ligger inde med dyre designermøbler, porcelæn, malerier eller noget helt andet værdifuldt, som også kunne være uerstatteligt arvegods.

Overvågnings-kameraerne behøver ingenlunde være særligt fremtrædende, da de også kan være skjulte og ikke fylde særligt meget og således ikke kunne ses af det blotte øje.

Udviklingen med videoovervågning har gjort, at man er gået meget videre fra den analoge fase til den digitale fase, så kameraerne både er blevet mindre, men også så overvågningssvideoerne ikke skal gemmes på fysiske bånd, men blot bliver lagt ned på en harddisk på en computer.

Hvis du ønsker en skræddersyet form videoovervågning, så kan det anbefales at tage fat i firmaet Bluescreen.dk, da de ligger inde med mange løsninger til at skabe en videoovervågningsløsning til dig, der passer til dine behov.