hosting

Sådan finder du den bedste hosting i Danmark

Sådan finder du den bedste hosting i Danmark

editorial

Når du skal oprette en hjemmeside, skal du have sikret dig hosting til den. Hosting er den server, som din hjemmeside er placeret på. Det er den, der gør det muligt for dig at være online. Når du skal lede efter hosting, vil du selvfølgelig gerne have den bedste hosting i Danmark. Men hvilken er det lige? Der er jo så mange forskellige muligheder at vælge imellem.

Først og fremmest er det vigtigt, at du gør det klart for dig selv, hvad der vil være det rigtige for dig. For det er faktisk det, der er den bedste hostingløsning. Der findes ikke en løsning, der passer til alle. Det er også derfor, at der er så mange forskellige muligheder og prisniveauer. 

Du skal tænke over, hvilket sprog du vil have kundeservice på, hvordan den kundeservice skal foregå, hvor mange besøgende du regner med, at du får på din hjemmeside, og om du vil have one-click installering af WordPress. Når du har gjort dig de overvejelser, er du godt på vej til at finde ud af, hvad der vil være den rigtige hostingløsning for dig. 

Simply.com har noget for de fleste 

Hvis du er i tvivl om, hvad du skal vælge, kan det være en ide for dig, at du ser nærmere på Simply.com. De har en række forskellige abonnementer, hvilket betyder, at der er noget for de fleste. De har to abonnementer, der henvender sig til private ejere af hjemmesider, og to abonnementer, der henvender sig til virksomheder. 

Grunden til, at der er forskel, er blandt andet, at virksomheder jo har meget mere trafik på deres hjemmeside, end private har. Derudover har de typisk også et større behov for kundeservice – og for at kunne få kundeservice hurtigere. Det betyder også, at de er villige til at betale mere for det.