outdoor

Skal du på fisketur med vennerne?

Skal du på fisketur med vennerne?

editorial

Mange mennesker nyder at fiske. Fiskeri er et meget afslappende tidsfordriv, der kan bringe dig tættere på naturen og give dig mange timers fornøjelse. Det bedste ved fiskeri er, at det ikke kræver noget særligt udstyr, men der er nogle ting, som du altid bør medbringe, når du tager ud og fiske med dine venner.

Læs med i dette indlæg, hvor vi vil komme omkring nogle af det udstyr og tøj, som du ikke kan være foruden.

 

Outdoor

 

Waders

Et vigtigt stykke fiskeudstyr er et par waders. Waders er vandtætte overalls, der beskytter dit tøj mod at blive vådt. De holder dig også varm ved at holde på din kropsvarme, hvilket er vigtigt, hvis du fisker i koldt vand. Waders findes i forskellige stilarter og størrelser, der passer til forskellige fiskeforhold.

Waders kan være fremstillet af forskellige materialer, f.eks. neopren eller gummi, og de har normalt en støvle i bunden for at holde fødderne tørre. Uanset om du er en erfaren fisker eller lige er begyndt, er et par gode waders et vigtigt stykke fiskeudstyr.

 

En vindtæt jakke

Enhver fisker ved, at en god vindtæt jakke er et vigtigt fiskeudstyr. Den er ikke kun med til at holde dig varm, men den beskytter dig også mod alt slags vejr. En god vindtæt jakke skal være fremstillet af vandtæt og åndbart stof og have en hætte, der beskytter dit hoved og ansigt mod vind og regn.

Den skal også have en behagelig pasform, så du kan bevæge dig frit. Det kan f.eks. være Fjällräven jakker, du skal kigge på.

 

En fiskekasse

En fiskekasse er et must-have for enhver fiskeentusiast. Det er det perfekte sted at opbevare alt dit fiskeudstyr, lige fra fiskestang og hjul til dit grej og madding. En fiskekasse er også fantastisk til opbevaring af dit fiskeudstyr, når du ikke bruger det. På den måde kan du holde dit fiskeudstyr organiseret og klar til at tage med på din næste fisketur.