puslespil og lignende

Puslespil og lignende kan alle deltage i

Puslespil og lignende kan alle deltage i

editorial

Vil det virkelig ikke også undre, hvis der findes en person i dette land, der ikke ved, hvad et puslespil går ud på?

Det er jo noget af det mest velkendte, når man taler om bræt”spil”, man kan samles om, for så længe man bare er en anelse gammel, så findes der puslespil til de fleste.

Selv helt små børn kan have puslespil med få brikker, mens man kan få de mere udfordrende puslespil 1000 brikker, der kan være store eller små og have forholdsvis enkle eller akavede mønstre, som man skal samle.

Derfor kan man sige, at der findes mange forskellige sværhedsgrader i selve spillet, hvilket så også vil afstedkomme, hvor lang tid man skal bruge på det, forudtaget at man har alle brikkerne, om det er et nyt eller et gammelt spil.

Vi vil nok give de fleste ret i, at det måske ikke er det mest ophidsende spil i verden, men det er også derfor, det er en god ting at samles om, om man så er ung eller gammel: alle kan være med, det tager ikke et afgrænset tid, man kan gå væk fra det og komme igen – man kan endda vente en hel dag med at færdiggøre det eller længere.

Derfor er det også et foretrukkent middel at aktivere sig selv med i sommerhuset med videre, fordi man praktisk talt kan lave andet imens, såsom at snakke sammen, spise lidt snacks eller få noget at drikke.

Puslespillet kræver ikke ens opmærksomhed hele tiden.

Man kan endda lave sit eget puslespil, som der ikke findes noget tilsvarende af i verden!

Tag for eksempel, hvis der er nogen i jeres familie, der er kreative som kan male et maleri eller en flot tegning.

Den kan man så klistre på noget tyndt krydsfiner, hvorefter man skærer det ud i mindre brikker med en stiksav.

Voila! Personligt puslespil.