firmafrugt

Hold øje med kontroller, at din firmafrugt er frisk nok

Hold øje med kontroller, at din firmafrugt er frisk nok

editorial

Der er nu ikke noget så rart, som at nappe et stykke frugt på arbejdet, når man lige skal have stillet den lille sult, men man ikke ønsker en masse tomme kalorier, som alligevel gør en dvask resten af dagen.

Man kan nyde et stykke allerede som det første, når man møder ind på arbejde sammen med morgenkaffen, måske vil man lige have lidt frugt, når man skal ud på en opgave væk fra hovedkontoret, eller man vil gerne supplere frokosten med lidt frugt.

Når så frokosten har lagt sig, og man stadig lige vil holde blodsukkeret oppe resten af arbejdsdagen, så kan man nappe et godt stykke frugt.

Har man endda en god frugtordning med firmafrugt i ens firma, som man får leveret frisk på hver dag i forskellige varianter, så kan man altid være ret så sikker på at kunne gribe til lidt forskelligt frugt hver gang, man bliver lidt lækkersulten.

Måske varierer det også til dagen efter, hvor det er et helt nyt sortiment, og man får smagt nogle frugter, man kan læse om med den eventuelle medfølgende seddel, så man får udvidet rens horisont med frugter og får inspiration til, hvad man ellers vil indføre derhjemme eller eventuelt bruge i noget madlavning.

Men selvom frugten måske ankommer angiveligt frisk, dufter frisk, ser frisk ud og er økologisk, så skal du stadig lige tjekke efter hele vejen rundt om frugten, inden du tager en bid.

Vil du være på den helt sikre side, så skal du næsten skære frugten i skiver for at se, om den nu også er frisk og ikke muggen eller fordærvet.

Det er næppe frugtfirmaet, der med vilje har givet en nogle fordærvede frugter med i leveringen, men man kan altid være uheldig, hvorfor man lige så tjekke efter, før man spiser det.

Eventuelt skal man melde det til leverandøren, så udfører en nærmere kontrol næste gang.