akupunktur viborg

Akupunktur i Viborg - behandling af smerter med naturlige metoder

Akupunktur i Viborg - behandling af smerter med naturlige metoder

editorial

Hører u til det store flertal af befolkningen, som jævnligt døjer med smerter fra spændinger og muskler, ømme, betændte led, hovedpine eller migræne, bruger du sandsynligvis også smertestillende medicin til at dæmpe smerterne, løsne spændingerne og fjerne ubehaget. Men har du overvejet, at medicin måske ikke er den bedste løsning på dine problemer?

Med medicin fjerner du symptomerne på problemerne – ikke årsagerne. Og så er det ikke sundt i længden at fylde kroppen med syntetisk fremstillede smertestillende midler. Der findes mere naturlige måder, hvorpå du kan afhjælpe problemerne – og så er det tilmed på en langt mere holdbar, måske endda permanent, basis.

Akupunktur mod smerter og ubehag i kroppen

Du har sikkerthørt om akupunktur, eller læst om denne gamle behandlingsmetode i blade. De fleste kender akupunktur som ”det med nålene” – og det er da også til dels korrekt. Ved akupunktur stimuleres kroppens energibaner, også kaldet meridianerne, ved hjælp af tynde, sterile nåle, som føres ind i de såkaldte akupunkturpunkter, som sidder rundt omkring på kroppen. Via akupunkturpunkterne kan akutpunktøren få adgang til meridianerne, og dermed forløse den energi, som er blokeret ved det pågældende akupunkturpunkter.

Når energien – den såkaldte chi – flyder frit i kroppen, kan denne genskabe den forrykkede balance i energi niveauerne, og dermed hele sig selv. Akupunktur er især kendt for sine smertelindrende egenskaber samt for sin anti inflammatoriske effekt, og derfor kan du med fordel anvende akupunktur imod smertefulde tilstande så som frossen skulder, hekseskud, hold i nakken, migræne og lignende.

Brise Akupunktur – sikker akupunktur i Viborg

Hvis du leder efter en klinik, på hvilken du kan få udført akupunktur Viborg under trygge og sikre forhold, kan du med fordel tjekke Brise Akupunktur vie hjemmesiden brise-akupunktur.dk – her kan du læse mere om de forskellige alternative behandlinger samt bestille en tid til din akupunktur behandling.