antirust

Antirust behandling - når din undervogn skal holde længe

Antirust behandling - når din undervogn skal holde længe

editorial

De fleste af os ved, hvad rust er. Vi har set virkningerne af rust på cykler, som har fået lov at leve det meste af deres liv uden døre, udsat for vind og vejr. Det fugtige danske klima udgør en risiko for cykler, biler og andre brugs gentande, som fortrinsvis består af metal. Rust opstår nemlig, når metal bliver udsat for ilt i større mængder. Især fugt og væde kan få metal til at ruste hurtigt. Og så er det en god idé at lade sin bil behandle med rust beskyttelse.

Hvorfor skal jeg lade min bil antirust behandle?

Rust er ikke bare et spørgsmål om, at metallet begynder at antage en rødbrun farve. Selv om rust anvendes med fuldt overlæg til at opnå en særlig effekt i visse byggerier og kunstværker, er rust – eller korrosion, som fænomenet også kaldes – faktisk yderst skadeligt for metal.

Når metallet samtidig er placeret i et noget så følsomt sted som en bils undervogn, kan det hurtigt gå hen og skabe problemer for dig som bilejer. Hvis du ikke sørger for at lade din bil gennemgå en antirust behandling mindst en gang hvert andets år, risikerer du, at rusten hurtigt får bugt med undervognen på din bil.

Skaden, som rust kan anrette på en undervogn, kan være så omfattende, at der ikke er andet for end at skifte hele undervognen ud. Dette kan godt gå hen og blive en dyr affære – og så er det faktisk billigere at lade bilen gennemgå en grundig og effektiv antirust behandling, som kan beskytte den mod angreb og tæring fra rust.

Hvor finder jeg den bedste antirust behandling i Silkeborg?

Er du bosat i – eller i omegnen af – Silkeborg, hedder dit lokale antirust center Verner Mortensen Automobiler. Hos Verner Mortensen Automobiler kan du få en antirust behandling, som holder længe, og beskytter din bil året rundt – læs mere på vernermortensen.dk