autolakering

Autolakering - smuk og effektiv rustbeskyttelse til din bil

Autolakering - smuk og effektiv rustbeskyttelse til din bil

editorial

Er din gamle bil begyndt at blive lidt mat i lakken – og er der så småt begyndt at opstå rustpletter rundt omkring på karosseriet? Så bør du skride til handling, inden det er for sent. Din bil trænger til en professionel autolakering – og det kan kun gå for langsomt.

Hvorfor skal jeg lade min bil lakere?

Du synes måske at en autolakering er spild af penge. Bilen kører sikkert lige godt selv om den er lidt rusten på ydersiden. Det er jo det indre der tæller – og så længe rusten begrænser sig til et par pletter hist og her er der vel ingen ko på isen. Men her tager du fejl.

En autolakering er ikke blot et spørgsmål om kosmetik – og lakken tæller ikke udelukkende et visuelt æstetisk formål. Lak beskytter karosseriet mod korrosion, som forårsages ved rust opstået i forbindelse med kontakt med luft og fugt. Er der først gået rust i karosseriets metalliske dele vil disse hurtigt tæres væk. Og så kigger du på en stor regning når en hel dør eller en anden del af karosseriet skal skiftes ud.

Hvor kan min bil få en autolakering i Tjele?

Det kan således rigtig godt betale sig for dig at lade din bil gennemgå en professionel autolakering – også selv om bilen har nogle år på bagen. Du kan faktisk føje flere år til bilens levetid ved at holde lakken ved lige.

Hos Vejrumbro Autolakering og Undervognscenter A/S kan bilen få en flot og holdbar autolakering som lever op til alle gældende standarder. Ved samme lejlighed kan du lade bilen gennemgå en beskyttende og vedligeholdende undervogns behandling med det anerkendte produkt TekTrol som beskytter bilens undervogn mod rust angreb.

Du kan læse mere om Vejrumbro Autolakering og Undervognscenter A/S, og bestille tid til en antirust behandling, på hjemmesiden http://www.vejrumbroautolakering.dk/