Baby Kranio Sakral Terapi Ikast

Baby Kranio Sakral Terapi ved erfaren behandler i Ikast

Baby Kranio Sakral Terapi ved erfaren behandler i Ikast

editorial

Det er herligt at få et lille nyt medlem af familien. Men der kan hurtigt gå skår i idyllen hvis baby har svært ved at finde ro.

Hvorfor græder min baby uafbrudt?

Som forældre kan det være utroligt frustrerende når en baby nærmest græder eller skriger fra morgen til aften – og måske endda det meste af natten med. Der er dog altid en årsag til gråden og rastløsheden.

Måske har du iagttaget at baby samtidig vrider sig eller bliver helt stiv i kroppen under gråd anfaldene. Dette kan for eksempel skyldes kolik, hvilket er en hyppigt forekommende tilstand hos små babyer.

Men faktisk kan babyen allerede fra fødslen have problemer med bevægeapparatet som følge af en dårlig stilling in utero, eller traumer i forbindelse med selve fødslen.

image

Hvor kan min baby få kranio sakral terapi i Ikast?

Hvis du leder efter en dygtig og kompetent behandler som udfører baby Kranio Sakral Terapi i Ikast kan du med fordel vælge Lis Hauge.

Lis Hauge er kranio sakral terapeut med mange års erfaring inden for behandling af såvel børn og voksne. Lis Hauge er ekspert i at håndtere børn i alle aldre, og vil med sikkerhed kunne hjælpe med behandling af alt fra spædbarns kolik til fødselstraumer og skævt stillet skelet.

Du kan roligt overlade din baby eller dit lidt større barn i hænderne på Lis Hauge, som gennem mange år har håndteret børn i alle aldre. Hos Lis Hauge er din baby i trygge og sikre hænder.

Du er garanteret en god effekt af behandlingen allerede efter første session. Og du vil med et længere varende baby kranio sakral terapi behandlings forløb kunne se frem til de langsigtede effekter af den blide og skånsomme behandling.

Du kan læse mere om baby kranio sakral terapi hos Lis Hauge på hjemmesiden lishauge.dk hvor du også kan booke tid til en indledende konsultation og babys første behandling.