Påske, påskegaver

Begår I jer med påskegaver?

Begår I jer med påskegaver?

editorial

De fleste kan godt lide julegaver, men påskegaver er måske ikke det, der står øverst på ønskesedlen, selvom man da ikke siger nej til at få en gave – men hvis det går begge veje, kan det blive lidt for meget at holde styr på og sørge for.

Det er ellers mærkeligt, for påsken er den vigtigste højtid i kristendommen, men for de fleste kristne i Danmark i hvert fald handler det mere om at holde fri og nyde nogle traditioner, som man dårligt kender rødderne til, og ikke de religiøse handlinger.

Hvis man så er en virksomhed, som der også har at gøre med firmajulegaver, så kan det måske blive for meget med at skulle punge ud til påskegaver til de ansatte, selvom det kan være muligt at trække dem fra.

Men hvis man bemærker, at der er andre firmaer, der også begynder på den slags, så er man næsten nødt til at hoppe med på den båd også.

Påske, påskegaver

Påskegaver kan blive det næste hos jer

I kan derfor allerede nu begynde at overveje påskegaver til dit firma 2023, så I er forberedte på, når højtiden kommer.

Når man jo ikke lige helt ved, hvad påskegaver kan være, hvor man mere har forstand på firmajulegaver, så skal man nok undersøge det i god tid.

Det behøver jo ikke være et stort påskeæg af chokolade til de ansatte, for det kan være meget andet, og det behøver ikke have decideret noget med påsken at gøre, men det kan bare falde sammen med påsken og dermed påskegaverne.

Man kan hente inspiration fra, hvad andre firmaer gør, og man kan da kopiere dem til at starte med, hvis man ved, det har været en succes hos dem før, og så kan man med tiden blive mere personlige med de gaver.

Så ser man, om det bliver et hit, som man gentager.