sexlegetøj

Begræns brugen af samme sexlegetøj med de samme mennesker

Begræns brugen af samme sexlegetøj med de samme mennesker

editorial

Man kan lidt søgt måske sammenligne det med, når man forsøger at finde ud af, hvor gammel den mælk i køleskabet egentlig er: en ting er jo datoen, noget andet er, hvordan den lugter – og har nogle drukket af kartonen direkte?

I så fald har man nok ikke lyst til at drikke af den, for der kan være bakterier i den, som har sygdomme i sig.

Men med sexlegetøj er der jo ikke i samme omfang en udløbsdato eller sidste anvendelsesdato, selvom det selvfølgelig kommer meget an på, hvordan man opbevarer det, passer på det, renser det med videre.

Hvis man gør de ting, så kan det nok holde længe, indtil man ikke kan fikse det længere, uden det alligevel går i stykker, eller sexlegetøjet ikke siger en noget mere, så man alligevel skifter det ud med noget andet.

Men måske har man set noget bestemt sexlegetøj på Purepleasure.dk, som man har købt for længe siden, og så har man brugt det i en rum tid. Ikke for længe, men stadig en del tid.

Det virker endnu, men ikke helt optimalt, men det kan sagtens bruges, men så er der lige den ting med, hvor mange sexpartnere du har delt det med.

Den slags kan du virkelig ikke huske, for det skriver du jo ikke ligefrem ned, det ville simpelthen ødelægge romantikken i det, men du ved, det er blevet delt en del.

Du husker dog altid at vaske det, men måske var der lige en gang eller to, hvor du glemte det, og en enkelt gang måtte du endda fjerne støv og andet skidt fra den før brug.

Her gælder det om at beherske sig, for man kan sagtens have en latent sygdom i sig eller en sygdom, man er resistent overfor, som så går på omgang – og desuden viser nogle symptomer sig først sent.

Så begræns omfanget af, hvor mange du deler det med.