teltudlejning

Behandl dit telt som dit ejet, når du benytter dig af teltudlejning

Behandl dit telt som dit ejet, når du benytter dig af teltudlejning

editorial

Man ved jo godt, at man skal passe på andres ting, når man låner dem.

Nogle mennesker er så lidt mere skødesløse end andre, selvom de ikke mener det med vilje. Sådan er de bare som personer.

Så er der også dem, der passer nidkært på en ting, som var det noget til flere millioner kroner, fordi de ikke vil have det hængende på dem, at det skulle være deres skyld, at det går lettere eller meget i stykker – eller daler i værdi af den ene eller anden årsag.

Man er faktisk så bange for at bruge det, så man dårligt udnytter det til fulde.

Der er dog stor forskel på, om man lige låner en DVD, som man kan have i begge hænder, eller man ligefrem låner et telt, fordi man skal bruge sådan et i en anledning.

Normalt skal man ikke bruge et telt, men denne gang er der brug for teltudlejning i Herning, da man skal holde et sammenskudsgilde her.

Vær påpasselig og omhyggelig med det telt!

For det første er det jo svært at håndtere sådan et telt, når det er slået ud, så man bør som det første besigtige det, når man lejer det, så man sammen med udlejer er enige om, hvordan det var, da man lånte teltet. Eventuelt kan man tage nogle billeder af det.

Derefter handler det om virkelig at passe på det og ikke prøve sig frem, hvis man ikke kan rejse det. Man bør altid følge vejledningen og spørge til råds, hvis man er i tvivl.

Når man så er mange mennesker samlet i teltet, så sørger man for, at det er nemt at komme ind og ud af det, og man stiller ikke ting for tæt på teltkanten, så man kan risikere, at folk falder og ødelægger noget ved teltet undervejs.