Wattmåler til cyklister

Behøver du udskifte en wattmåler til cykler til en nyere model?

Behøver du udskifte en wattmåler til cykler til en nyere model?

editorial

For at svare på spørgsmålet ovenover, så bliver vi nødt til at se nærmere på, hvilken slags cyklist du egentlig er.

For hvis du allerede ejer en wattmåler, så er du nok i den seriøse afdeling, der godt kan lide at monitorer, overvåge og excellere i din brug og formåen ved at cykle.

Selvom der selvfølgelig nok er nogle, der godt kan lide at måle deres tur på en cykel med wattmåler og så måske har penge som skidt, de kan kaste efter sådan en måler – eller bare har købt den billigste på markedet lidt for sjov.

Her ved det sidste tilfælde ved man så nok også godt, at man måske ikke får gode målinger, og man forventer måske heller ikke så meget af sådan en model, hvis man ikke kastede mange penge efter den.

Men der er jo mange ting til en cykel, man kan købe sig, før det bliver nødvendigt, eller man får et behov, for en wattmåler; så hvor seriøs er man igen?

Mener du det seriøst med en wattmåler?

Nogle vil ud at cykel for at nyde omgivelserne, andre cykler på arbejde og hjem igen, fordi det et billigst, nemmest, hurtigst og godt for miljøet, og så er der dem, der træner i weekenden på næsten professionelt plan.

Her har de trøjer på, cykler hurtigt, deltager i (halv)officielle løb, og er man i en ung alder, så drømmer man måske om at blive professionel cykelrytter.

I den og de afdeling(er) kan man godt forstå, at man har brug for en wattmåler, og der kan den næsten ikke undværes.

Her bør man også altid have det nyeste udstyr, så man får de bedste og mest præcise målinger.

Ellers kan man nøjes med en af målerne i det bløde mellemleje, der ikke koster for meget, men heller ikke er alt for billig.