FEDEX

Billig og troværdig forsendelse med FedEx

Billig og troværdig forsendelse med FedEx

editorial

Sender du ofte pakker, containere eller paller med forsendelser til fjerne destinationer, er du helt sikker interesseret i at holde prisen på forsendelser nede. Men den lave pris må ikke være på bekostning af forsendelsens kvalitet – hvis dine leverancer er forsinkede, beskadigede, eller måske helt udeblevne, vil det have en negativ indflydelse på din virksomheds ry. Derfor bør du benytte en velrenommeret operatør til at håndtere dine forsendelser.

Sikker international og interkontinental forsendelse med FedEx

FedEx (forkortelse for Federal Express) har rødder i det amerikanske, og har igennem de seneste årtier udvidet sit logistiske netværk til at omfatte hele verden. FedEx har distributionscentraler og fragtcentre over hele Europa, USA, Asien og Oceanien, og kan levere samme høje service niveau i samtlige lande og territorier.

Når du vælger FedEx som din leverandør af forsendelse, er du sikker på, at din pakke eller colli forsendelse får samme professionelle behandling hele vejen fra afsender til modtager. Og da FedEx er kendt for hurtig og præcis ekspedition af alle typer forsendelser, kan du samtidig regne med, at din forsendelse lander på destinationen til aftalt tid – og ganske intakt. FedEx er blandt de mest etablerede virksomheder inden for fragt, logistik og distribution, og samtidig altid på forkant med udviklingen. Du kan således altid finde et FedEx produkt, som passer til din forsendelses type.

Bestil din billige FedEx forsendelse online hos pakke.dk

Du kan via den danske sammenlignings portal pakke.dk finde og bestille forsendelse med FedEx – nemt og hurtigt. Du indtaster blot din forsendelses data, og uanset om der er tale om en pakke, et dokument, eller en colli forsendelse som for eksempel en container eller en palle, finder pakke.dk’s smarte sammenlignings modul frem til den optimale forsendelses model med FedEx. Du kan tilmed bestille forsendelsen direkte via pakke.dk, og bruge pakke.dk’s tracking app til at følge forsendelsen på dens rejse. Læs mere på https://www.pakke.dk/fedex