autohjælp

Bliv dækket ind med autohjælp til tungvogne!

Bliv dækket ind med autohjælp til tungvogne!

editorial

Det kan ske, at uheldet er ude. Det er en rigtig træls ting. Det kan føles lidt som om, at du er strandet i ørkenen, når dit køretøj ikke vil længere på literen eller hvis du kører galt. Men det bliver kun værre, hvis ikke du har autohjælp. Så skal du selv betale for at få bugseret din lastbil, traktor, bus eller entreprenørmaskine til nærmeste autoværksted. Hvis du kører lastbil eller andre tungvogne, kan det godt tage lidt tid at få fat i bugsering, der kan trække så stort et køretøj væk fra vejen.

Men hvem skal du have abonnement på autohjælp hos, når du har et tungt køretøj? Læs meget mere om autohjælp til tungvogne i Ringsted i denne artikel.

Derfor skal du have autohjælp til tungvogne

Driver du en virksomhed med tungvogne som lastbil, bus, traktorer, entreprenørmaskiner eller lignende? Så er det yderst vigtigt at have autohjælp. Ellers kan det hurtigt blive en rigtig dyr fornøjelse at få dit køretøj bugseret. Der skal lidt mere til, end når man blot bugserer en bil på under 3500 kg. 

Vælg Redning Danmark til at redde din dag 

Redning Danmark tilbyder autohjælp til kunder med alle slags tunge køretøjer på over 3500 kg. Mere specifikt så hjælper de især erhvervskunder og kommuner, der opererer tungvogne som lastbiler, busser og entreprenørmaskiner. Redning Danmark tilbyder deres service i hele landet. 

Har du erhverv med lastbil, bus eller måske et landbrug med traktorer? Så kan du trygt bestille dit abonnement på autohjælp hos Redning Danmark. De har den rette erfaring og ekspertise, når det gælder bugsering af tungvogne. De har derfor folk, der er vant til at udføre opgaven på sikker og forsvarlig vis. 

Læs meget mere om Redning Danmark og deres autohjælpsabonnement på deres hjemmeside. Du kan altid kontakte dem for et uforpligtende tilbud. De finder lige den løsning, som passer bedst til dit erhverv og dine behov.