softice maskine

Bliv festens midtpunkt med en softice maskine!

Bliv festens midtpunkt med en softice maskine!

editorial

Når der skal være en festlige anledning fra en konfirmation til en markedsplads med ens bod eller bare i forbindelse med en messe, så forsøger man jo at gøre sig bemærket og sørge for, at der er noget, som man vil blive husket for.

Problemet er bare, at man sjældent forsøger at tænke så meget ud af boksen i de sammenhænge, fordi man er så fastlåst i, hvad man har set andre gøre det, og så er man også lidt forsigtig med at skeje ud, da man helst ikke vil træde ved siden af.

Men nogle gange glemmer man, at der findes nogle ting, som altid skaber glæde eller ofte gør, og som man godt kan kombinere med ens særlige anledning, så man både bliver samtale-emnet og der, hvor man samles.

Har man et marked, så bruger man måske smagsprøver; er det en messe, så er det de der standard-bolsjer, man lige kan tage, og en konfirmation skal også markeres på vanlig vis.

Så er man på den sikre side, men det er også kedeligt og ikke noget, man bliver husket så meget for, men det er jo også forståeligt, hvis der ikke er så meget tid til at tænke anderledes, end hvad man er vant til, fordi man har så travlt med at holde øje og arrangere en masse andre ting til anledninger.

Men man gør det også nogle gange værre, end det er, for hvad med at servere soft-ice til anledningen?

Det er da anderledes og vil blive husket, og det kræver altså ikke, at man køber en maskine til den slags.

Helt almindelige mennesker og erhverv kan benytte leje af softice maskine, og det er også til en pris, der er til at betale.

Men vi tør næsten godt love, at der er underholdnings-garanti, om man så bruger det som en dessert, eller man serverer det hele dagen.