itil kurser, itil kursus

Bliv skarpere med Itil kurser, itil kursus

Bliv skarpere med Itil kurser, itil kursus

editorial

Det danske arbejdsmarked skriger efter medarbejdere som har kompetencer inden for IT på alle niveauer. Hvis du går og drømmer om at arbejde som professionel inden for IT branchen på et højt administrativt niveau, kan det anbefales, at du opgraderer dine kompetencer inden for projektledelse eller service management – for eksempel ved et ITIL kursus.

Hvad er ITIL

ITIL er en metode til beskrivelse af ikke organisations specifikke processer, procedurer, opgaver og tjeklister. ITIL er bredt anvendt inden for især organisationer og virksomheder, som beskæftiger sig med informations teknologi, og er populær i kraft af sine universelle anvendelses muligheder. ITIL giver således organisationen mulighed for planlægning og implementering samt måling af processers effektivitet.

Inden for Service Management er ITIL det fremherskende system i Danmark og i mange andre vestlige lande. ITIL beskriver discipliner så som Service Delivery og Support, planlægning af Service Management implementering, Security og Infrastructure Management, Forretningsperspektiv samt Software og Application Management.

ITIL er som metode således utroligt bredt dækkende, og derfor er det en rigtig god idé at sætte sig ind i ITIL, hvis man vil arbejde som eksempelvis konsulent eller koordinator i forbindelse med et større service management projekt.

Hvor finder jeg de bedste ITIL kurser?

Hvis du således leder efter en kursus udbyder, som kan hjælpe dig med et grundigt ITIL kursus og den dertil hørende certificering, kan du med fordel kigge i retning af den danske kursus virksomhed Global Knowledge. Global Knowledge tilbyder ITIL kurser på de fem grundlæggende niveauer ITIL Foundation, ITIL Intermediate, ITIL Lifecycles, ITIL Capability og ITIL Practitioner. Samtidlige kurser, du finder hos Global Knowledge, er på et fagligt og pædagogisk højt niveau. Du er således garanteret maksimalt udbytte af et ITIL kursus hos Global Knowledge, og det ikke kun på papiret!

Find dit ITIL kursus her på Global Knowledges hjemmeside.