bodycare

Bodycare - andet og mere end selvforkælelse

Bodycare - andet og mere end selvforkælelse

editorial

Måske er du opdraget med at det at passe på sig selv og sit ydre udelukkende udspringer af forfængelighed. Dette er dog ikke helt rigtig.

Selvfølgelig kan bodycare overdrives således at den daglige hudpleje, kosmetik og lignende går over gevind. Men grundlæggende er det sundt at være opmærksom på kroppens – og her under hudens – behov. Det betyder at du til en vis grad bør være kræsen med de produkter du anvender i forbindelse med vask og pleje af din hud.

Du bør bruge tid på at udvælge de rette renseprodukter og cremer som kan gøre noget godt for din hud og hjælpe dig med at bevare den strålende og sund. Dette har ikke kun ren kosmetisk betydning. En sund og smuk hud er også vigtig for dit mentale og fysiske velvære. Og god hudpleje behøver ikke at koste spidsen af en jetjager.

Hvordan vælger jeg de bedste produkter til pleje af krop, hår og ansigt?

Når du står for at skulle vælge fugtighedscreme, shampoo, serum, solcreme eller lignende produkter bør du se dig godt for. Mange af de billigste produkter er desværre fyldt med problematiske stoffer som kan være skadelige i det lange løb.

Du kan for eksempel risikere at udvikle kontakt allergi hvis du udsætter huden for sådanne produkter over længere tid. Og visse kemikalier er oven i købet hormon forstyrrende.

Der ud over bør du altid tage udgangspunkt i din huds tilstand og type når du vælger pleje og rense produkter. Har du for eksempel tør hud med tendens til rødme eller irritation, eller fremstår din hud som oftest meget fedtet? Så har du brug for produkter som kan hjælpe huden med at genskabe sin sunde balance.

På den danske skønhedsportal Danish Bodycare kan du finde beskrivelser, anmeldelser og bedømmelse af produkter til skønhed og hudpleje. Læs mere på danishbodycare.dk