børnemassage

Børnemassage i Valby ved dygtig og erfaren massør

Børnemassage i Valby ved dygtig og erfaren massør

editorial

Oplever du ofte, at dit barn har problemer med at få sin nattesøvn, og kan barnet virke rastløst og uoplagt dagen igennem? Så er det ikke usandsynligt at barnet lider af smertefulde spændinger i sin krop, og bare ikke er i stand til at kommunikere dette. I så tilfælde kan en børnemassage gøre underværker.

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg skal vælge børnemassør?

Hvis du gerne vil give dit barn en professionel børnemassage bør du vælge din massør med omhu. Den massør som skal massere dit barn skal helst være særligt uddannet i børnemassage.

Et barn kan hurtigt komme til at føle sig utrygt i forbindelse med en massage behandling. Derfor er det også vigtigt at din børnemassør tilbyde massage i trygge rammer og samtidig udviser empati og indlevelses evne.

En dygtig massør, som tilbyder børnemassage, kender til nødvendigheden af at lytte til barnets og være opmærksom på dets signaler. Du bør således vælge en erfaren og empatisk massør til dit barn. Ellers bliver massagen ikke nogen behagelig oplevelse for nogen parter. Og så risikerer du samtidig at dit barn udvikler en aversion imod massage.

Hvor kan mit barn få en børnemassage på Frederiksberg eller i Valby?

Hos Harmoni & Balance finder du den dygtige og omsorgsfulde massage terapeut Charlotte Birch Christensen. Charlotte Birch Christensen har en fortid som sygehjælper og har siden hen uddannet sig til afspændingspædagog og psyko-motorisk terapeut.

Charlotte Birch Christensen har således de stærkeste forudsætninger for at yde en god behandling. Og da Charlotte Birch Christensen samtidig anvender sin intuition og indfølings evne i arbejdet kan du være sikker på at dit barn er i trygge og professionelle hænder når du vælger en børnemassage fra Harmoni & Balance.

Du kan læse mere om børnemassage, og bestille tid til en massage via Harmoni & Balances hjemmeside https://harmoni-balance.dk/boernemassage/.