bondage

Bondage og spænding i soveværelset

Bondage og spænding i soveværelset

editorial

Belugi er Nordens største online forhandler af en lang række redskaber inden for sexlegetøj samt et stort udvalg inden for lingeri. Hos Belugi tages der hånd om dine præferencer og ønsker. Du vil møde forståelse for at alle er forskellige når det gælder eventyr i soveværelset – uanset om du søger en vibrator der blot kan virke lidt ekstra stimulerende, eller om du kan lide at udforske og måske endda udfordre dig selv alene eller sammen med din partner.

Hos Belugi finder du bl.a. et stort sortiment bestående af produkter til brug i forbindelse med bondage, S/M og BDSM. Det er et område der kan virke skræmmende, men som også kan byde på ultimativ nydelse, sensualitet og spænding. For mange handler det om spændingen ved at miste kontrollen og overgive sig 100 % til sin partner. Denne måde at have sex på skal ikke nødvendigvis foregå med hårde slag og smerte, men kan lige så vel foregå blidt og langsomt. Dette er helt individuelt, og resultatet samt nydelsen bliver i sidste ende suverænt bedst hvis du og din partner sammen eksperimenterer og udfordrer hinanden og jer selv.

Er du ikke helt sikker på hvor du skal starte? Måske mangler du og din partner inspiration til at komme i gang og finde ud af hvordan I bedst opnår nydelse ved at hengive jer 100 % til hinanden og måske endda benytte jer af en smule mere avancerede former for sexlegetøj. I så fald kan I f.eks. lade jer inspirere af fortællingen om Mr. Grey, den karismatiske og mystiske forretningsmand, der bag facaden nyder at være den dominerende og ikke tøver med at benytte sig af både piske, håndjern og meget andet. Hos Belugi finder du et stort udvalg af redskaber inspireret af historien om “Fifty Shades of Grey”, som verden over har givet mange inspiration til at prøve kræfter med seksuelle aktiviteter som bondage og dominans.