parfume

Brug tid på at finde den rette parfume

Brug tid på at finde den rette parfume

editorial

Markedet for lækre parfumer har aldrig været så stort og varieret som nu. Hylderne i stormagasiner og parfumerier bugner formelig af smukke flakoner med velduftende indhold – og der er dufte for en hver smag. Lige fra de lette, diskrete og volatile blomster dufte og til de tunge, krydrede og sensuelle aromaer, som kan få enhver mand til at vende sig efter dig på natklubben.

Der findes sporty dufte, casual dufte, og så de helt særlige molekylær dufte, som går i forbindelse med din krops kemi og forstærker din egen naturlige duft. Det kan godt være rigtig svært at vælge, hvilken parfume som skal udgøre din signatur duft, når nu udvalget er så righoldigt. Derfor er her et par tips til hvorledes du kommer godt i vej med dette projekt.

Ignorer emballagen – snus dig frem

Du bør ikke vælge din parfume ud fra hverken emballagen eller mærket. Det kan godt være, at det er din yndlings sangerinde, som lancerer duften, eller at flakonen er flot og indbydende – men det er ikke ensbetydende med at parfumen vil fungere for dig. Du bør i stedet lukke øjnene og mærke duften. Kan du lide den, kan du gå videre med den, til næste trin.

Lad duften udvikle sig på din hud

Selv om du kan lide duften, er det stadig ikke sikkert, at det endelige resultat er ideelt. Det ved du først efter at du har ladet parfumen udvikle sin endelige duft. Dette sker i samarbejde med din hud, gennem hvilken kroppen udskiller sine egne kemiske duft stoffer. Derfor bør du lade parfumen sidde på huden – gerne under øret – i mindst fire timer, inden du fælder din endelige dom.

Køb parfume online

Når du har fundet din perfekte parfume, kan du med fordel bestille den online i shoppen på https://www.sephora.dk/parfume/