Butiksinventar

Butiksinventar i høj kvalitet - find det online

Butiksinventar i høj kvalitet - find det online

editorial

Som butiksejer har du som oftest et behov for at udstille og emballere dine varer. Derfor holder du dig sikkert opdateret med priser på diverse butiksinventar. Det kan godt være belastende konstant at skulle bestille nyt inventar hjem fra forskellige leverandører, og derfor er det en god idé at finde én butik, som har alle typer butiksinventar til faste, lave priser.

Hvorfor skal jeg købe butiksinventar hos manneq.com?

Når du køber dit butiksinventar hos manneq.com behøver du kun at handlet eet sted. Manneq.com har siden 2004 leveret butiksinventar i høj kvalitet til diverse butikker og forretninger, private og offentlige institutioner samt andre virksomheder, og har stedse udvidet og tilpasset sortimentet så at det matcher kundernes behov.

Hos manneq.com finder du alt inden for butiksinventar, display og emballage som for eksempel borde og podier, brancher, butiksmøbler, bøjler, cellofan, displays, gade udstyr og ditto skiltning, gaveindpakning, gavepapir, indpakningspapir og anden emballage, kridttavler og kridtskilte, kurve, kurvestativer, køsystemer, manillamærker og anden mærkning, opbevaring, parykker, poser og kurve, prisskilte, reoler, trådkurve, tøjstativer, tøjdampere, tyverisikring, varesikring, vintage butiksinventar, vægsystemer og selvfølgelig giner og mannequiner. Manneq.com fik nemlig sit navn, da virksomheden ved sin spæde begyndelse kun solgte mannequiner og giner til især tøj forretninger. Siden er sortimentet dog, som det fremgår, udvidet – og manneq.com sælger nu butiksinventar i alle afskygninger over hele landet.

Manneq.com er en dansk virksomhed – og det kan du mærke i forhold til den service og vejledning, du modtager, når du er kunde hos Manneq.com. Webshoppen leverer varer fra lagre i Jylland og på Sjælland, Fyn og Lolland, og de dygtige medarbejdere hos manneq.com bestræber sig altid på at levere så hurtigt som muligt – helst fra dag til dag. Dette betyder, at bestiller du inden klokken 13, kan du forvente at have varerne dagen efter.

Du kan læse mere, og bestille dit butiksinventar, på https://www.manneq.com/