nybyggeri

Byg helt nyt hus til resten af livet

Byg helt nyt hus til resten af livet

editorial

Du kender dem helt sikkert godt: Gør det selv menneskerne. De personer, der bare er handy og som kan finde ud af at svinge en sav og en hammer. Hvis hverken du eller din onkel eller far er en af de personer kan det være nødvendigt at overveje at søge hjælp andetsteds.

Hos Hobro Tømrer & Snedkerforretning P/S står et stort hold venlige professionelle klar til at give dig grundig og kompetent vejledning i dit næste projekt. Om det er nybyggeri i Hobro eller renovering kan Hobro Tømrer & Snedkerforretning P/S helt sikkert hjælpe. 

Hobro Tømrer & Snedkerforretning P/S tilbyder en lang række services i byggebranchen, der både inkluderer byggeri fra bunden samt mindre renoveringsprojekter.

Er dine vinduer trætte og slidte, måske så brugte at du skal have nogle helt nye? Så hjælper Hobro Tømrer & Snedkerforretning P/S med at skifte dem, uanset om der er tale om termoruder, tætnings- eller glaslister og beslag. De tilbyder dertil at levere nye og færdigmalede elementer, så du slipper for at skulle ud og handle selv.

Står du og drømmer om et helt nyt hus eller måske bare et udehus eller tilbygning til det hjem, du allerede har kan Hobro Tømrer & Snedkerforretning P/S også hjælpe dig. De tilbyder en lang række af nybygninger med materialer fra gode og pålidelig samarbejdspartnere. De hjælper dig igennem hele processen, lige fra ide til skitsering af projektet til udførsel til den endelige bygning står færdig.

Står huset allerede, men det trænger til en kærlig hånd hjælper Hobro Tømrer & Snedkerforretning P/S også gerne i hele den proces. De tegner og udfører arbejdet for dig, samtidig med at de hjælper dig med at indhente de nødvendige tilladelser til bygning.

Hobro Tømrer & Snedkerforretning P/S er altså lige dem du leder efter, hvis du går med et byggeprojekt i tankerne. På hjemmesiden kan du få et uforpligtende tilbud.