rejser

De bedste rejser for unge til Ayia Napa

De bedste rejser for unge til Ayia Napa

editorial

Savner du sol, sommer, og fest med dine jævnaldrende? Så er det på tide at booke en rejse sydpå. Og her kan du med fordel vælge Ayia Napa i Tyrkiet som din næste ferie destination.

Turen går til Ayia Napa med fest, farver og højt humør

Når du lader din rejse gå til Ayia Napa er du garanteret en festlig og social tur fyldt med glade øjeblikke, masser af solskin, og muligheden for at møde mange nye venner.

Ayia Napa er kendt for sine lækre hoteller og lange, smukke kyststrækninger med kilometervis af lækker sandstrand og azur blåt vand. Her kan du bruge dagen på at solbade eller dyrke diverse aktiviteter så som beach volley, wind surfing, svømning og meget andet.

Om aftenen kan du besøge de mange spændende og hyggelige barer og diskoteker i området. Her kan du muntre dig med andre unge fra hele Europa og feste natten lang. Og når du vågner op på dit hotel vil du kunne indtage en lækker morgenmad inden næste dags spændende eventyr.

image

Vælg et rejse bureau for unge når du rejser til Ayia Napa

Hvis det er første gang du rejser ud på egen hånd er det en god idé at vælge et rejse bureau som stiller dygtige og erfarne rejseledere til rådighed. Samtidig får du mange gode fordele ved at vælge en grupperejse frem for at begive dig af sted på egen hånd.

Det er som regel billigere at rejse i grupper. Og med en kompetent rejse arrangør er du garanteret indlogering på de bedste hoteller samt transport mellem hotel og lufthavn.

Du kan for eksempel vælge det danske ungdoms rejse bureau Uptours når du gerne vil til enten Ayia Napa i Tyrkiet, Magaluf i Spanien eller Sunny Beach i Bulgarien. Du kan læse mere om Uptours, og booke din rejse online på Uptours.dk