underholdning til firmafest

Der eksisterer et bredt udvalg af underholdning firmafest

Der eksisterer et bredt udvalg af underholdning firmafest

editorial

Der er arrangeret en større komsammen i firmaet, og stort set alle medarbejdere har glædet sig længe, for det er heldigvis kun et fåtal, som har tilkendegivet, at de ikke kunne deltage den bemeldte dato.

Egentlig sker der sjældent det store i firmaet, og ofte kører det tit i den samme trummerum, så der forekommer få afbræk eller for den sags skylder anderledes indslag og frynsegoder ved at være ansat det sted.

Så ledelsen har skrabet sammen på budgettet, nogle medarbejdere har trukket i alle deres tråde, og hver deltager har lagt et engangsbeløb, for man er enige om, at denne begivenhed skal blive en af de store, som man vil mindes tilbage på i mange år kaste indforståede smil til hinanden angående.

Chefen har endda også lovet at smutte tidligt sammen med en del mellemledere, så man kan falde endnu mere til ro og turde være sig selv, uden bosserne kigger på en.

Så der er virkelig lagt i ovnen for, at der skal ske noget udover det sædvanlige!

Der er blevet sørget for lokaler, man har fundet maden, og der er endda overnatningsmuligheder til dem, der bliver, går kolde, bliver for fulde eller tager videre i byen.

Men stadig synes man, at der mangler det sidste indspark, der skal sørge for, at det bliver en virkelig begivenhedsrig aften: Underholdning til firmafesten skal sikres.

Man er dog bange for at slå for stort et brød op og have for høje forventninger, men samtidig vil man heller ikke få nogle morsomme indslag – eller bare et enkelt – som man vælger, fordi man skulle vælge noget.

Økonomien har også noget at skulle have sagt, men de fleste medarbejdere er enige om, at når der skal være fest, så skal der også være FEST.

Så der er heldigvis rig mulighed for at overveje på mange hylder, hvad man gerne vil have af underholdning.